fbpx

Lukavčan Neven Tunjić sa bendom Divanhana najavljuje singl Evo srcu mome radosti

1 min. za čitanje
Neven Tunjić

Pjesma izlazi kao najava novog albuma koji bi se u javnosti trebao pojaviti na proljeće 2012. godine. Snimanje pjesme je obavljeno na Radiju Beograd – studio 6 u saradnji sa producentima Zoranom Marićem i Dušanom Baukom. Divanhana se vraća na scenu u izmijenjenom sastavu, a pored prijašnjih članova, novi su: Rifet Čamdžić – bubnjevi, Danijel Čondrić – gitara te novi ženski frontmen, koja bend sa velikim entuzijazmom predstavlja javnosti, Leila Ćatić.

Ova mlada sarajevska umjetnica izuzetnih vokalnih sposobnosti je trenutno učenica jedne sarajevske gimnazije te joj rad sa Divanhanom ujedno predstavlja i prvo profesionalno muzičko iskustvo, što je za bend još veći izazov.

Važno je napomenuti da na pjesmi pored članova benda, svoj pečat daje i gost muzičar Sanel Redžić. Naime, mladi gitarista iz Tuzle je već od ranije javnosti poznat po izuzetnom umjetničkom radu i nagradama koje osvaja širom Evrope i svijeta.

Bend svojoj publici poklanja besplatan download novog singla “Evo srcu mome radosti” 15. decembra u 12:00 sati na svojoj oficijelnoj stranici www.divanhana.ba.

Divanhana

Video materijal, tačnije trailer i spot za istoimenu pjesmu realizuje produkcijska kuća Gotiva sa Murisom Beglerovićem na čelu.

(SodaLIVE. ba)

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Gdje je Vanja Muhovic?

svaka cast

Otisao je Muhovic… a i koji ce im kada imaju Leilu i Nevena 🙂 Ma nek je LUKAVČAN!! EJ ba, lukavčan postane glavni u sarajevskom bendu! ma tooo 😀

To je samo po mjestu boravka sarajevski bend a dvije trećine muzičara u bendu, Neven osnivač i ostala prateća ekipa su sa TK. Dok je Nevena bit će i Divanhane a sutra Neven ako bude živio u Kruševici onda će i Divanhana biti iz Kruševice. Koliko je javnosti poznato Vanja Muhović je samostalni umjetnik samo je u saradnji sa Nevenom (Divanhana) uradio album Dert i svako svojim putem. Dobro je samo naprijed a trud će se isplatiti.

Bravo Neven, sve čestitke.

Svaka cast. Prelijepa kompozicija. Fenomenalan vokal.