Humanitarni koncert Pomozimo Amili Džinović

22 873

Večeras u Velikoj sali Doma kulture Lukavac održat će se humanitarni koncert za Amilu Džinović.

Amila Džinović

Učešće na ovom koncertu do sada su potvrdili:

KUD “Rudar” Lukavac Mjesto, KUD “27.Juli” Prokosovići, Lukavačke sazlije, Ansambl “Doboščanke”, Muhamed Burgić i mnogi drugi.

Cijena ulaznice iznosi 5KM a prihodi od prodaje ulaznica i donacija tokom koncerta biće uplaćeni za liječenje Amile Džinović.

Početak koncerta planiran je za 19 sati.

Amili je potrebno još samo 142.688 KM!

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
22 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Adnan

Ova poslijednja cifra je manja za nekih 10-ak hiljada KM pošto je koncert u Zivinicama prosao jako dobro i skupljeno je preko 8.000 KM a i bile su neke druge akcije širom BiH pa i šire…

Nermin

Nije niko nista ukro Adnane sigurno,neka je greska u izvjestajima.Evo BH Telekom je objavio da imaju donirane pozive za prosli mjesec ali ne mogu prebacit pare dok se ne plate racuni(siromasna firma ne moze uplatit od sebe pa naplatit od gradjana za 5 dana)Svaka cast Zivinicanima a sramota za Lukvcane sinoc je bilo oko 100 ljudi na koncertu a Milenijum i ostali puni krcati.Program kakav takav nije bio los i hvala svim ucesnicima od srca na ucescu u svim dobrotvornim akcijama.STA BI MI i ZA HUMANITARNO POMAGANJE TRAZIMO KVALITET.VJEROJATNO BI SEKA ALEKSIC ILI SELMA BAJRAMI SKUPILI PUNU SALU.NISU VIDJENI OPSTINARI NITI GAZDURINE LUKAVACKE NA KONCERTU.DA SU IMALO HUMANI NE BI BILI NA VLASTI NITI GAZDURINE,SVI ONI GLEDAJU SAMO SVOJU KORIST.NE USTREBALO IM.

Turkesh

pa sta su ocekivali da ce neko platiti 5 km za Kud Rudar i ostale seljake……..sto niste doveli Umek-a ili cox-a pa bi vidjeli nebi imali dovoljno ulaznica za prodati ……..

Nermin

Kako rekoh hoce Lukavcani kvalitet i za humanitarno.Ne do bog da ustreba pomoc od Lukavcana nikom.

Sunce

@Turkesh-Ako nemaš ništa pametnije za reći onda ti je bolje da šutiš!Zamisli da si na Amilinom mjestu i da čekaš kad će neko donirati 5KM za tvoje zdravlje,da li bi ti onda bilo bitno koga gledaš KUD-u Rudar ili te neke idiote Umek-a i Cox-a???
Sram te bilo!!!

"ostali"

@Sunce
6. Decembar
08:12
@Turkesh-Ako nemaš ništa pametnije za reći onda ti je bolje da šutiš!Zamisli da si na Amilinom mjestu i da čekaš kad će neko donirati 5KM za tvoje zdravlje,da li bi ti onda bilo bitno koga gledaš KUD-u Rudar ili te neke idiote Umek-a i Cox-a???
Sram te bilo!!!

Turkesh

Izbrisano zbog kršenja pravila – Administrator

Turkesh

TI idioti svaki put kad dodju popune salu tj par hiljada ljudi dodje a ne ko tvoji KUD seljacici jedva 100 ljudi pa koga bi trebalo da bude sram ovdje ha?
Nisam nikad nista ni od koga dobio pa nebi ni ocekivao da mi se sta takvo dogodi niti bi molio……I opet bi otisao gledati Umek-a ili Cox-a a ne te kud seljacice ………nisu ovo ’70-’80-e sunce drago ……….
Nermin
Pa izvalite par stoja iz novcanika(mada sumnjam da imate i za kafe) pa organizujte nesto dovedite nekoga kvalitetnog(moze i sa estrade ionako ima previse dzigarasa poa LK)….A sto se tice mene ja sto mislim ja kazem i uplaticu toj curi na racun od sebe cim saznam broj racuna a vi sto ste jaki na netu organizujte sta mada nemozete organizovati ni svoj zivot a kamoli sta humanitarno…pozzzz iz Turskog Lukavca

LaLa

100 ljudi – 100 ljudi, nije ni vazno… Tih 100 ljudi je pokazalo da u nasem gradu jos uvijek postoje humani ljudi kojima nije bitno da li “nastupaju tamo neki seljacici” ili “estradnjakuse” ili “idioti i kreteni”. Bitno je jedino da se spase jedan mladi zivot. Ne dao Bog nikome, al danas-sutra to se moze desiti i meni i svima nama, kao sto je desava Amili. Al kazem, hvala Bogu pa jos uvijek u Lukavcu nije umrlo i ono malo humanosti!

Damir

Turkesancicu koji si se docepao Irackih para, mislim da su ljudi sa portala jedno 10 puta objavili broj ziro racuna i adrese za pomoc ovoj djevojci. Cudi me kako jos iste nisi uspio da pronadjes… mozda jer nisi ni trazio!?

Nermin

Uplati i za mene TURKONJA samo nek je halal,dobro je kad ti imas kad mi zapne,a dok imas para upisi kakve skole treba to u zivotu pa se javi sa kultirnijim komentarima,sramota je to sto pises KOMSIJA.

Prebacite sve svadjalacki nastrojene komentare veterinarskoj stanici na citanje.
Hvala!

lolo bosanac

posto vidim da gospodin Turkesh ima ideju kako napuniti Dom kulture bilo bidobro da organizuje humanitarni koncert,sto se tice racuna za pomoc on se nalazi na portalu vec duze vrijeme samo je problem kako se rastati sa parama.na koncertu su ucestvovali ljudi koi su svojim nastupom pomogli da se sakupe sredstva za pomoc Amili, zato im jos jednom fala.

Turkesh

Bas se pitam jeste li i vi bili tamo ………………A za damira i nermina jbg sta ces ja sam iskoristio priliku da dodjem do para a vi sto sjedite kod kuce i cekate od mame i tate(ili mozda da vam Bog baci kofercic pun para) koju markicu nisam ja kriv sto ste paraziti …. lolo bosanac a sto se tice toga donirao sam 10-tak puta za one kojima je potrebno ( nemam stim problema nisam stipsa to zna raja koja me poznaje) ali nemoram se pravdati vama ….samo vi uzivajte a ja cu i dalje da berem lovu…… Nermine mozete ti zapeti koliko hoces ali dok sam ja u RATU pod granatama vi cimate onu stvar…….hocete para pa brate znate gdje je Afganistan ili Irak ima projekata i bice ih jos……ali djaba to sve kad vi hocete da ste kod kuce a da vam neko salje lovu aha mozda u drugom zivotu ….ja sam pokusao dati ideju kako da sakupite vise para za ovu curu (jer ocigledno KUD i ostala sranja ne pale pa se okrenite onom sto raja voli vise ce te para skupiti)ali vi odmah Iracanin ovo Iracanin ono a ja kazem Ljuborne duse mogu da mi P…!!!!!!!!!!!!!!… Read more »

Sunce

@Turkesh-Haj care dosta te,idi slušaj umeka i cox-a,već si previše gluposti izvalio i profulao si temu skroz,a ovdje nit je vrijeme ni mjesto za tvoje ispovjedanje!!!Boli nas briga gdje si ti i u kakvim si uslovima!
Hvala svim humanim ljudima koji na bilo koji način učestvuju u spašavanju jednog mladog života.

Sunce

“Lijevo istok desno zapad mi u sredini,izvozimo samo dušu okolini.Kada spomene se ova zemlja mala,e onda se i za malo može reći MAŠALA”!!! Ma skupit će bosanci i hercegovci za Amilu.
@Turesh-ideja ti je VRH ali ne predlaži više molim te.Toliku količinu gluposti nemoguće je podnijeti.Ti ili nisi svjestan ili nisi dovoljno inteligentan da skontaš da svojim komentarima možda vrijeđaš Amilu i borbu za njen život!!Eto šta jednom čovjeku napravi muzika Cox-a.Ispere mozak i sprži ga totalno.Ostani gdje jesi i slušaj svoju muziku i živi u nekom svom svijetu,takvi kao ti nam i nisu potrebni ni u ovoj raspravi ni u našoj zemlji maloj!!!
Što nas imaaaa maašalllaaa!!!

Za Harisa

Tvoja ideja nije loša , i najmanje njima smeta tvoja dobra ideja .
Njima smeta tvoj nik – i zato ti daju prst dole , al vidim ti im ne ostajes duzan . Ne daj se .Furaj svoj fazon – kazo si svoje misljenje , ni ja se ne moram sa njim slagati , ali ti neću reći ništa loše , jer imas pravo na svoj stav .
Meni se recimo jako svidjaju KUD -ovi , naše drevne igre , folklori – i pravo mi je fino vidjeti kako se to njeguje , kako se tu omladina lijepo druži .
Ova akcija je uspjela – i bila je solidno posjećena .Ako i drugi gradovi prikupe nešto , eto nama Amile nazad u Tuzlu .

otpisani

Nećemo se vrijeđati. – Administrator

Nermin

Ako bog da Amila se vrati zdrava i svi drugi sa slicnim problemima u buducnosti.Ko ima razumijevanja dobro je doso u sve akcije,n.p.r Udri muski-radio kameleon,Batko,Kokuzi,dobro je prinosit kurban ali vidi bog i ucesce u akcijama isto.

**

Turkesh

Za Harisa Drug pokusao sam da im dam ideju kako da skupe vise para za tu curu ali ne kontaju ba vazno je da se prikupi sto vise para a ne da se gleda ko je humanitarac a ko nije jbg ali ne kontaju to oni…….a i ne pogadja me sto daju negativne komentare ili tumbs down….. Sunce Ja za Amilu nisam nista rekao lose niti imam namjeru (zelim joj sve najbolje)samo sam dao prijedlog …a mozak mi je sasvim uredu ali vidim da si ti izgorio poprilicno ili nisi TI dovoljno iteligentan da skontas sta pokusavam reci m….. g….zivim u realnosti zato vam ovo i govorim ………kolicinu gluposti sto ti kazes evo jedan primjer:Za party u LK prije par godina(Chris Liebing je gostovao u Lucky looser-u)samo na ulaznicama je uzeto preko 50.000km (ulaz 20 km)da ne pricam da je raja popila citav magacin pica sto je tip nabavio za party i takav je svaki party……a ja zaboravi reci pa pola omladine u ovoj drzavi(je kao ja slusa Cox-a,Umek-a ili house,minimal muziku) ce ti reci sto ti ja govorim…izadji malo napolje pa poslusaj pogotovo Sarajevo,Zenica manje vise Tuzla i LK……A sto vas imaaaaa to vidim svaki put kad dodjem na… Read more »

Sunce

@Turkesh-i ponovo si me ostavio bez teksta sa svojom ogromnom količinom gluposti!!
Nisi ali vjeruj STVARNO NISI bitan ni vrijedan pažnje bilo čije!Uživaj u zvucima tih svojih umjetnika i ubuduće kada odlučiš dati komentar koristi onoliko teksta koliko ga ima u djelima slavnih kompozitora poput cox-a i ostalih velikana!!!Hahahahaha uživaj i sretno!

Turkesh

Da nisu bitni nebi odgovarao uostalom malo pusti net posto vidim svi ste na svakom clanku ili forumu i imate nesto da kazete ……sledeci put nemoj biti na netu non stop nego nadji j….. posao bolje bi ti bilo nego sto provodis dane na forumima i uvijek nesto pametujes………

Sunce

Turkesh-pst!!Cox nema toliko teksta u svojim umjetninama!!:-P

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x