KBS Master: Osam medalja za mlade karatiste

2 722

U Banovićima je 28.10.2018. godine održano je 5. kolo kantonalne karate  lige,na kojem je nastupilo 211 takmičara iz 14 karate klubova.

KBS “MASTER” Lukavac,  u pratnji trenerica Danijele Sekulić i Mahire Avdić, uzeo je učešće sa 9 mladih takmičara, osvojivši 8 medalja, 4 zlatne, 2 srebrene i 2 bronzane medalje.

Zlatne medalje su osvojili :

  1. Kunosić Mia-kate djevojčice
  2. Mešić Lana-kate djevojčice
  3. Đulić Sanjin-kate dječaci
  4. Mosorović Vedad-kate dječaci

 

Srebrene medalje su osvojili:

  1. Omerkić Benjamin-borbe juniori
  2. Kunosić Mia-borbe djevojčice

 

Bronzane medalje su osvojili :

  1. Mujačić Ena-kate djevojčice
  2. Halilagić Ajdin-kate dječaci.

Leave a Reply

2 komentara za članak "KBS Master: Osam medalja za mlade karatiste"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Bravo veliko BRAVO za ovu nasu djecu koja se trude i sami sebi placaju treninge a kad sta osvoje odmah su tu nacelnik i ostala svita kao da im cestitaju i fol daju podrsku a kad je djeci obezbjediti smjestaj kad idu gdje dalje nema ih nigdje kriju se kao guja noge. Zato djeco svaka cast jer sto ste osvojili osvojili ste svojim trudom i znojem i trudom vasih Trenerica da prenesu znanje na vas mladje sto su ocito i uspjele. Da je Dragisa tu bilo bi mozda jos vise zlatnih medalja ali ni ovo nije lose. Nek vam je sa srecom u vasim buducim takmicenjima i ako bogda nekoga od vas vidimo u reprezentaciji nase kakve takve drzave.

Sofer
Gost
Sofer

Bravo za djecu
Podrzava te Mujo u tome.al neki dan citam besplatni treninzi Lukavac Puraci da ne nabrajam dalje.sto znaci da nacelnik nema potreba placat kad je besplatno nesto