SDA Lukavac: Pred oko 500 članova predstavljeni kandidati za Opće izbore 2018

6 6.148

Jučer je, kako su iz OO SDA Lukavac ranije i najavljivali, održano i zvanično predstavljanje kanidata ove stranke za predstojeće izbore. Predstavljanje i druženje sa kandidatima održano je u krugu Planinarskog doma na Svatovcu, a prisustvovalo je preko 500 članova, simpatizera i funkcionera ove stranke.

Broj i slika koja se mogla danas vidjeti na Svatovcu, govori samo jedno, a to je da SDA svakim danom samo raste i da bez obzira na sve političke turbulencije samo jača i napreduje. Spoj mladosti i iskustva koji je svoje mjesto našao na listama za izbore je najbolja kombinacija za pobjedu u koju smo sigurni. SDA je SNAGA NARODA!” – navodi se između ostalog na službenoj facebook prezentaciji lukavačke SDA.

Kandidati SDA za predstojeće izbore su: za Parlamentarnu skupštinu BiH (Izborna jedinica 5) Irfan Halilagić, za Predstavnički dom FBiH (Izborna jedinica 3) Samira Begić, Ismet Osmanović, Abdel Đozić, te za  Skupštinu Tuzlanskog kantona: Fahrudin Skopljak i  Emir Junuzović.

Leave a Reply

6 komentara za članak "SDA Lukavac: Pred oko 500 članova predstavljeni kandidati za Opće izbore 2018"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Fuj sda
Gost
Fuj sda

Tu vam je i mjesto u sumi da boravite ko i ostale zivotinje samo sto ste vi veca ***

Opštinar
Gost
Opštinar

Kaze natčetnik Delic i njegov sdp zloupotreba cvijeta simbol Srebrenice, a oni isti zagovaraju bratstvo i jedinstvo sa istim cetnicima koji pocinise taj genocid Da nije zalosno bilo bi smijesno

crni
Member
crni

Čuj 500 pred oko 500 članova, možda ako se izbije jedna nula i još na govorniciu stavili srebrenički cvijet, kako ih nije stid, pa sda je prodala Srebrenicu. Jade, posljedni trzaji.

SDPinsider
Gost
SDPinsider

Zeleni se uvijek nekako restartuju, uvijek dva tri poteza ispred ostalih. Odlicna postava za narednih desetak godina uz izuzetak Ismeta taj treba pod hitno napolje.

tačka
Gost
tačka

Vidjet ćeš ove izbore, više shut down nego restart . Privatnici iz Lukavca se okrenuli PDA, tj-. najveći dosadašnji finansijeri su skontali da SDA nema na mapi, pa da ih ne diraju i dalje, oni idu za ‘buduću poželjnu udavaču’ sa par ruku u kantontonalnoj vladi.

Za inspeder
Gost
Za inspeder

Svi oni trebaju napolje?! Sta je Skopljak, godinama u politici na funkciji, to mu je postala profesija. Xa su posteni ne bi bili uz Tarika, Osmanovica i ostale bagre.