SDA Lukavac: Održan niz Javnih tribina, Centralni skup sutra u Lukavcu!

9 4.066

U saopštenju koje smo na mail redakcija@sodalive.ba u popodnevnim satima dobili od press službe OO SDA Lukavac, na temu predizbornih aktivnosti između ostalog navodi se (bez dodatnih izmjena) :

“SDA OO Lukavac, je nakon prvog javnog predstavljanja kandidata u organizaciji Izbornog štaba stranke, krenula u drugi krug obilazaka Mjesnih zajednica u obliku održavanja radnih sastanaka, skupova i Javnih tribina. Do kraja predizborne kampanje obići ćemo sve Mjesne ogranke, a jedan dio Mjesnih ogranaka je veličanstvenom atmosferom i velikom podrškom već ispratio naše kandidate u pobjedu na predstojećim izborima.

Broj građana koji su se odazvali ovim događajima jasan je pokazatelj da SDA Lukavac uživa veliko povjerenje građana i da je kreiranje liste sa naglaskom na mlađe kadrove, pun pogodak.

Kao kruna predizborne kampanje najvaljujemo, a ovom prilikom i pozivamo sve zainteresovane građane, da sutra (nedjelja, 30.09.2018.) sa početkom od 20:00 sati, svojim prisustvom u Velikoj sali Doma kulture u Lukavcu, uveličaju Centralni predizborni skup Stranke demokratske akcije OO Lukavac.

Politički marketing

Leave a Reply

9 komentara za članak "SDA Lukavac: Održan niz Javnih tribina, Centralni skup sutra u Lukavcu!"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Puracic u Srcu
Gost
Puracic u Srcu

Najveca lopovska stranka u Bosni i Hercegovini

Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Najbolje bi bilo da SDA sam odustane od ovih izbora i prepusti malo nekoj drugoj stranci da nas vodi bar jedan mandat jer ovo je sve zastarilo i Lukavac stagnira vec duze vrijeme, pogledajte samo GIKIL sta rade -sta hoce a niko im nemoze ili nece da stane ukraj. Stoga nam trebaju mladi perspektivni ljudi koji ce vse to da promjene nabolje ako bogda. Djeca su nam zapostavljena obdanista u katastofalnom stanju igraliste ispred obdanista takodje. Dajte malo promjena jer ovi do sada to nisu znali uraditi. Idemo Lukavcani i Lukavcanke ka boljitku i sami odlucite sta je za vasu i nasu djecu dobro.

26 x b
Gost
26 x b

Uhljebi u pokušaju, ako budem izašao na izbore glasat ću samo za državni parlament i predsjedništvo, ovi ostali će dobiti dva jaja na oči i q. na čelo.

Same
Gost
Same

Narod sad ZNA za koga da ne glasa. Stranke u svijetu otvaraju fabrike, a SDA je potpuno opustosila fabrike i zele i ove postojece zatvoriti.

Lukavac 1
Gost
Lukavac 1

Pa bože dragi, znaci nisu mogli da ne stave Ismeta na listu, opet ce on na kompezicionu, hej on 5. a profesor Đozić 10, ne vode brigu o kadrovima samo lični interes briga njega.

Neutron
Gost
Neutron

Uvukli nas u ratnu katastrofu bez pravog i jasnog cilja. Narod se samoinicijativno odbranio oni tvrde da su oni to ucinili.
Narod za proteklih 28 godina osiromasili oni tvrde da nisu.
Ismet osmanovic, hodza iz Puracica je za to vrijeme dobio na ime plata i drugih primanja najmanje 3 miliona maraka ne radeci nista a reci ce da nije.
Isto to reci ce i njegov brat Adil Osmanovic. Jeste a a on ce reci da nije.
Jesu li odgovorni za odlazak mladih u inostranstvo?
Jesu ali oni ce reci da nisu.
Jesu li svoju politiku gradili i pridobijali glasove naroda pominjuci boga i vjeru milion puta. Jesu, ali reci ce da nisu. Jesu li u dosluhu sa Islamskom Zajednicom kada treba mobilisati biracku masu. Jesu ali reci ce da nisu.
Jesu li zloupotrijebili Boga u politicke svrhe i za svoje licne interese? Svi, od lokalnih Arapcica, Hasanhodzica narecenih Osmanovica pa do Bakira, Halida Kenjca, i niz drugih u toj kriminalnoj hobotnici. A narodu oglodane koske.
Molim odgovor od citalaca ovog portala

SDA=SBIH=PORAZ2018
Gost
SDA=SBIH=PORAZ2018

Osmanović star ko biblija,Đozić se trudi preko FB,Samiru bi sad ženio,Onaj mali zaposlen u radu pamora za poražene da radi
Živjela SDP PDA koalicija
Ugledajte se na Prijića

Sodar
Gost
Sodar

Ovaj pod rednim brojem 37 podoban a najmanje sposoban.

Opštinar
Gost
Opštinar

Prijic izdo stranku izdo bi i drzavu i rodenu majku otiso zbog direktorskog mjesta da radi “za porazene” kako kazeš Osmanovic kakav god bolji je od Salibašica ,Kukica bar nije izdo stranku Abdel olicenje covjeka a sretno ti bilo sa Samirom