Pred više od 1.500 građana održan Centralni skup OO SDA Lukavac (FOTO)

6 4.357

U sklopu predizborne kampanje, sinoć je u Velikoj sali Doma kulture u Lukavcu održan skup Stranke demokratske akcije OO Lukavac, u organizaciji Izbornog štaba.

Prisutnom velikom broju građana obratili su se i predstavili svi kandidati ove stranke iz Lukavca, ali i i nosioci lista sa TK za više nivoe vlasti. Bego Gutić, Amir Fazlić i Safet Softić samo su neki od govornika.

“Neka bude jasna poruka sa večeras održanog veličanstvenog Centralnog skupa OO SDA u Lukavcu: “Ničim nas ne mogu kupit!” Problem smo svima koji mrze ovu državu, zato nas toliko i napadaju!

“Po cijenu poraza na izborima, morali smo spriječiti ljude vođene ličnim interesom, u njihovim nakanama. Rezultat toga je večeras pred građanima : čista, snažna, stabilna SDA i spremna na veliku pobjedu!” – poručili su SDA OO Lukavac, povodom održanog skupa.

Politički marketing

 

6
Komentari

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SDA=SBIH=PORAZ2018FantaDelici Kukin sinLudwig von MisesAmir Recent comment authors
newest oldest most voted
Aferimski
Guest
Aferimski

Vidim ja da se nama isto pise….
Ne postoji narod da moze vise uzivat od nas, kad ga siluju.

Delici Kukin sin
Guest
Delici Kukin sin

Bravo , samo porazit Kukicevce na celu sa,Edinom Delicem ratnim podrumasem koji bi mater prodao za fotelju!

Ludwig von Mises
Guest
Ludwig von Mises

Žabari, Gdite mi se…… Pa da li je moguce da ovoliko ovaca u Lukavcu ima i da jos uvjek im mogu prodavati maglu………Jos 10000 godina da vam bude kao do sada, ako vam je toliko dobro.

Amir
Guest
Amir

Zalosno.Ode sva omladina zahvaljujuci SDA!!!!

Fanta
Guest
Fanta

A ja se bas svaki put pitam, kad gledam slike od SDA i od SDP, zasto bas omladina podrzava SDA, a u SDP sve izlapjele komunjare i penzioneri?? Prosjek godina u SDP je oko 60.

SDA=SBIH=PORAZ2018
Guest
SDA=SBIH=PORAZ2018

1500 na skupu a ni 5000 glasova u Maju.ljudi moraju doć,da ih šefovi vide,al u Maju i u Nedjelju uzmu pare a na listiću zaokruže Delića,SDP,Bećirevića…