NS Lukavac: Sutra u Lukavcu Falatar, Kojović, Bešlagić…

4 2.624

Predizborna kampanja počela je 07. septembra, a politički subjekti sve su aktivniji prilikom predstavljanja svojih kandidata. Tim povodom rukovodstvo OO Naše stranke Lukavac, organizuje kafu sa građanima u našem gradu.

Kafa sa građanima koju organizuje OO Naša stranka Lukavac, prilika je da se lukavčani upoznaju sa Borišom Falatrom, kandidatom za člana predsjedništva iz hrvatskog naroda, koji će u društvu Predraga Kojovića građanima kroz direktan razgovor i kafu predstaviti svoju kandidaturu.

Ovaj događaj zakazan je za sutra (ponedjeljak) u 10:00 sati, a među prisutnima naći će se osima Falatara i Kojovića, članovi OO Lukavac i Nasiha Pozder, Mirsad Čamdžić, Jasmin Alić, Edin Forto, Mirela Trepanić, Edin Osmanbegović i naravno Selim Bešlagić, nosilac liste Naše stranke za Skupštinu tuzlanskog kantona.

4
Komentari

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Ludwig von MisesDelic Kukin sinSDPinsidercrni Recent comment authors
newest oldest most voted
crni
Member
crni

Falatarova kandidatura u tom smislu je dio šireg ruskog plana za izazivanje nestabilnosti u BiH i regionu nakon izbora putem Čovića i Dodika. Falataru je, naime, namijenjeno da odigra ulogu koju je na izborima 2014. odigrao Martin Raguža, uzimajući od probosanskih kandidata u Sarajevu – gdje Čović ne može ni sanjati o glasovima – nekoliko desetina hiljada glasova i tako vrata Predsjedništva BiH otškrine Čoviću. To što će time otvoriti i vrata pakla kojim Čović otvoreno prijeti u vidu „Plana B“ njemu nije bitno: Falatar je već najavio da će kad izgubi izbore natrag u Francusku odakle je i došao.

Delic Kukin sin
Guest
Delic Kukin sin

Bolje da si rekao da Falatar ima ulogu kakvu je na lokalnim izborima na nasoj opstini ima Refik Hankic da sjebe Bosnjackog kandidata, a dovede kandidata prevrtljivca pola Bosanca pola Banovic-selanca!

SDPinsider
Guest
SDPinsider

Mravojedi.

Ludwig von Mises
Guest
Ludwig von Mises

Carevi!!!Samo naprijed , svijetla tacka na kraju tunela !!!!