Lukavac: Uništeni billboardi Mirsada Kukića, od večeras angažovano obezbjeđenje

23 8.723

U ranim jutarnjim satima za sada nepoznate osobe uništile su billboarde Mirsada Kukića, predsjednika PDA BiH i nosioca liste za Predstavnički dom skupštine BiH koji su bili postavljeni u ulici Armije BiH i Branilaca Bosne.

–  Određene grupacije koje nisu u stanju napraviti predizborni skup kako treba nastavljaju sa cijepanjem bilborda, sto je sigurno pokazatelj njihove nemoći! Znamo ko to radi, i ko to plaća, te u kojem ugostiteljskom objektu u Lukavcu se sve ovo dogovara. Pregledaju se snimci kamera, a mi se od večeras organizujemo i čuvamo svoje bilborde i panoe, čuvat ćemo i od ostalih političkih subjekata, jer nama oni ne smetaju. Neka 07.10. olovka bude oružje, a glasajte glavom! Poručili su iz OO PDA Lukavac.

Pripadnici PU Lukavac obavili su uvišaj na licu mjesta.

0 0 vote
Ocijeni članak
guest
23 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realan

Jel to jedan od billboard-a sto je nikao preko noci u obdanistu, pa mu nacelnik sad ustupio 😀

maak

Bas tako je , nacelnik pozajmio kuki

patriota

Žalosno ! Angažovati ljude da čuvaju plakate. Ovi iz PDA nisu normalni. Šta će plakat tog lika iz Banovića u Lukavcu ? Ima li u Banovićima lukavčana ?
Dragi lukavčani, glasjate za naše ljude, nije bitno iz koje stranke, samo nemojte davati glasove ljudima koji ne žive sa nama..

SDPinsider

Šta lukavčani dočekaše, da im se pokisla gloooova sa plakata cereka, a načetniku lafinašu kukinom isprdku se vesele. Ej ovce jedne.

Istina

Lukavcani vec 25 godina trpe okupaciju polupismenih, povampirenih turbo muslimana koji su iz svojih selendri prije rata Lukavac vidjali samo danom kad je pijaca.

Juraj

Čovjek koji još nije progovorio a bavi se politikom. Šta to znači?

Same

PDA Propala Demokeatska Akcija…skup kriminalaca , poltrona, podloznih korupciji koji hrle u vlast

samo pošteno

Kažu ovi iz PDA da slijede ideju Alije Izetbegovića, a na prvim izborima na kojima se pojavljuju pogazili su ono što je Alija ostavio u amanet svim čestitim ljudima ma kojeg političkog opredjeljena bili.

– Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike!
– Nemojte glasati za one koji su stekli bogatstva pa im se ne zna porijeklo. Bogati jesu, ali ti nikako se ne da ufatiti odakle mu najedanput pare. Nemojte glasati ni za tu sortu ljudi!

Aferimski

A Alija nije postao mocnik najednom? Nije obezbjedio svoje pra-pra unuce svim parama koje su smlatili?
Ljudi su trebali odustati od slijedjenja njegove politike jos 1995 godine kad je stavio potpis na RS. To je vec tada bila propala i promasena politika.

samo pošteno

Stani mirno kad spominješ ime Alije Izetbegovića !!!
“…ovo nije pravedan mir ali je pravedniji od nastavka rata, u situaciji kakva je, i u ovom svijetu kakav je, bolji mir i nije mogao biti postignut…” (21.novembar 1995)
“Mi smo mogli da dobijemo vojnu pobjedu protiv četnika. U oktobru 95. godine. Mi smo bili zaustavljeni. Mogli smo uzeti Prijedor. Najvjerojatnije bi ih mogli natjerati i ovaj, iz Banja Luke da smo nastavili ofanzivu. Jer su oni bili u potpunom rasulu. Međutim, praktički, Amerika je zaustavila taj rat. Kada sam kasnije razgovarao sa nekim Amerikancem, obavještajnim čovjekom, o tome što se to događalo, zašto smo bili zaustavljeni, jer smo bili… Bili smo skoro, ultimativno zaustavljeni. Bili su rekli da će nas početi tući ako to ne uradimo. Ako nastavimo ofanzivu.” (TV BIH Intervju sa Alijom Izetbegovićem nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma)

Balašević

Pamet u glavu.Ne glasati za lopove, ne glasati za ljude izvan naše Opštine.Ne glasati za kriminalce iz Banovića niti za sluge koje su im se stavile u službu.

Sodakox

Ovo je čista sramota.panšta im je papir kriv?što tog seljaka ne poderaše?

Sifon sode

Cuvari za billboarde.Ima se para, ima se s cim.Ko oznojio se i pošteno zaradio te pare. Da nije zalosno, bilo bi smijesno.

patriota

Moram dodati još ovo. Ako ovi iz PDA, kao što kažu, slijede ideju Alije Izetbegovića, zasigurno bi voljeli da ovog snimka nema
https://www.youtube.com/watch?v=gShWiITAUPE

Merfehan

Isti taj mirsad naručio uništenje svog vlastitog plakata! Pretrgan igrač. Kraljica ba šahovskoj tabli. Jedino se obmanuo što su sve ostalo šturi pijuni

Merfehan

Uz njega su sve ostalo pijuni

eco

ZABRANJENO KORIŠTENJE VIŠE IMENA.

Puracic

Zafrkali se ljudi, mislili da je SDA pa pocjepali ba.. nisu vidili da je PDA!!!

bilal

ZABRANJENO KORIŠTENJE VIŠE IMENA. Odlučite se za korisničko ime koje želite koristiti.

SDA=SBIH=PORAZ2018

Oni koji su dosad skidali bilborde SDPa,doživljavaju da i njihovi bilbordi budu skinuti
Koalicija PDA SD…..njima je svejedno zadnje P ili A

maak

vi sdp isprani mozgovi 20 skidate sami sebe

SDA=SBIH=PORAZ2018

SDP 20 godina gubi izbore došlo vrijem da SDA vidi kako je biti opozicija

TAKO TREBA

Hahahha Kuko je BOG. Čovjek plaća obezbjeđenje da mu čuvaju bilbord..

BOGOTAC

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x