Haj’mo pjesmom svi do pobjede…

6 303

Naslovna pripremeSportska dvorana u Lukavcu večeras će, nadamo se, biti mjesto gdje će lukavčani zajedno bodriti fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u jednoj od važnijih utakmica ikada. SodaLIVE portal, navijačka grupa “SIOUX” i Općina Lukavac, omogućili su svim zainteresovanim građanima zajedničko praćenje utakmice Estonija – BiH.
Ne sumnjamo da će atmosfera biti paklena a ovim putem još jednom pozivamo sve posjetitelje na fer i korektno ponašanje i sportsko navijanje.

Današnji program počinje u 12.00 sati okupljanjem navijača ispred sportske dvorane. Do 17 sati planirano je da se održi ceremonija obilježavanja dvadesete godišnjice navijačke grupe “SIOUX” Lukavac, obilježavanje 100 dana SodaLIVE portala te odlazak na groblje/mezarje i odavanje počasti preminulim članovima navijačke grupe “SIOUX”.

Zagrijavanje pred utakmicu počinje u 17.00 sati kada će za sve posjetitelje biti otvorene kapije sportske dvorane u Lukavcu.

SodaLIVE će u povodu obilježavanja 100 dana postojanja prigodnim poklonima nagraditi nekoliko posjetitelja ovog dešavanja.

Podsjećamo, u dvoranu je zabranjeno unositi staklene flaše i čaše i pirotehnička sredstva. Pušenje u dvorani također nije dozvoljeno. 

DOĐITE DA SLAVIMO I NAVIJAMO ZAJEDNO!!!

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SiouxLukavac

Ludilo!

Los

Koliki je ekran na kojem ce se gledati??

Šizofreničar

Naprijed Bosno ljubavi moja !

Selmaa

Huhuhu 😀 ludilooOoO

Dzelat

yeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh ma najbooooooljiiiiiii smooooooooooooooooo…. volimmmmmmmmmm teeeeeee bosnooooooooooooooooooooooooooo

Necko.....

Ma dobro je bilo skroz najjace dosad…………Ana trgu da nepricam…….!!!!!!!!!!!!!!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x