[FOTO] U Lukavcu otvoren Sajam informacionih tehnologija; Prijavite se na “Call of Duty” LAN turnir

1 699

Danas je u Sportskoj dvorani u Lukavcu svečano otvoren 1. Sajam informacionih tehnologija “Infotech”.

NIK_2841

Od 19.do 21. Septembra u Lukavcu se održava Sajam informacionih tehnologija, koji je upriličen u vrijeme obilježavanja Dana Općine Lukavac. Sajam je tokom svečane ceremonijeotvorenim proglasio Dževad Mujkić, načelnik ove općine.Tom prilikom je rekao:

„Nismo zaboravili prošlost, ali smo okrenuti budućnosti i stoga je danas velika čast biti dio nečega što stremi ka novom, boljem i naprednijem“.

NIK_2894

Dino Hadžijalić, direktor Infotech-a je izrazio nadu da će ova manifestacija ispuniti svoju primarnu zadaću, a to je da poduzetnicima omogući da se informišu o mogućnostima unaprijeđenja poslovanja putem najnovijih informacionih tehnologija, a ostalim posjetiocima da saznaju sve što im iz oblasti IT-a može pomoći da ostvare napredak u edukaciji, zabavi i svim drugim segmentima života.

NIK_2898

NIK_2961

Osim izložbenog dijela sajam nudi i niz pratećih zabavnih i edukativnih skupova, predavanja i prezentacija. Posjetioci imaju priliku da isprobaju računare i računarsku opremu i brojne inovacije. Među posjetiocima je mnogo mladih ljudi koji su iskazali ogroman interes za turnir Call of Duty 2. Organizatori očekuju dobru posjećenost jer je ulaz na sajam besplatan.

NIK_2980

NIK_2998

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
neko

Djevojka na SAMSUNG proizvodima je mmmmm

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x