[FOTO] Lukavac – grad eko šahtova

6 466

Našeg posjetitelja je veličina grane iz šahta navela da se javi na naš email: redakcija@sodalive.ba

IMG377

Iako u posljednje vrijeme viđamo neke nove “rešetke” sa nekoliko rupica za odvod, koje sigurno nisu trajno rješenje problema krađe, ostalo je i dalje mnogo onih starih – eko šahtova.

“Veličina grane koja viri iz šahta me navela da ovu fotografiju podijelim s vama. Iako je tema krađe slivnih rešetki česta, možda čitateljima još jednom bude interesantna kao foto-vijest. Fotografija je snimljena u Ulici Jaske i Dragana.”

Hvala našem posjetitelju na javljanju.

(SodaLIVE.ba)
0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Booker DeWitt

Pa opet glasajte za dragog vam Dzevada Mujkica.
Umjesto da se pozabavi malo ovim sahtovima i mnogobrojnim problemima na putu i gradu,njega nema ni na vidiku,a novac od opstinskog budzeta redovito zavrsava u tudje ruke.
Bravo..

mujko

Dobroj što još ima onih titinih proletera, pa jadnici vođeni onim socijalističkim adetom metnu granu da kogod ne nastrada, da obilježe jarmačinu. A ko će lukavčane spasit od ove političke jarmačine? Naćelnik je otvorio poklopac šahta, al ne slivnika voda, nego skeptičke usmrđele jametine. Man kad počnemo tonut u nju, neće bit insana da stavi granu na nju, jer nas ni cijela šuma granja ne bi spasila.

tito

u mnogim opstinama ovaj problem je rijesen na jedan zaista jednostavan nacin treba resetke zavariti ako opstinari,komunalno ili ko je vec zaduzen za ovaj problem neznaju sta to znaci to je aparat za varenje ili zavarivanje s tim aparatom se to moze vrlo efikasno zavariti i onda oni koji dodju da ukradu nece moci da ga uzmu jer je zavaren siguran sam da na nasoj ostini postoji neko ko zna kako se vari i kako izgleda taj aparat za varenje ovo sam morao ovako pojasniti da bi gospoda sto lakse mogla da razumiju ako hoce da razumiju a postoji jos jedan nacin moze se posaditi i neko veliko drvo u postojece rupe na ulici gdje nedostaju sahtovi onda bi svi mogli vidjeti to drvo i nebi otkidali tockove na autima kada ulete u prazan saht bez resetki hvala

KUNG FU CE

Bio sam svjedok kada je čovjek iz Gračanice našao svoju gradjevinsku skelu koju su mu ukrali iz dvorišta na jednom Lukavačkom otpadu.Kada je došao na otpad skelu su već počeli rezati.Pitanje je da li iko kontroliše rad ovih otpada i da li oni znaju ili hoće da znaju kada kupuju ukrdeno.Ovo je prevršilo svaku mjeru i dokle će policija tolerisati teror ovih lopova i onih koji od tih lopova otkupljuju ono što je ukrdeno.

Nebitan

prvo krivite otpad sto otkupljuje te saktove sto ih oni skidaju a svi znako ko to saktove skida..pa onda krivite nacelnika opstinee..

Filadendron

Mislim da bi se ovo sve dovelo u red kad bi ovi izglasali odredbu zakona Sejdic-Finci, tad bi ganci prestali da protestvuju na ovaj nacin! (Prestali bi krast sahtove).

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x