Ekipa SodaLIVE portala posjetila Adisa Junuzovića

1 810

AdisEkipa našeg portala danas je boravila u Sarajevu a posjetu glavnom gradu BiH iskoristili smo i da obiđemo Adisa Junuzovića, teško oboljelog dječaka kojem je hitno potrebna transplatacija srca.
Ovom prilikom Adisu i njegovoj majci uručili smo novčana sredstva u iznosu od 1981,15 KM a koja su prikupljena tokom humanitarne akcije “…I moje srce kuca za Adisovo!”.
Iznos od 1781,15 KM prikupljen je u Lukavcu putem dobrovoljnih priloga na humanitarnom koncertu (03. decembra) i pozorišnoj predstavi “La Linea” (04. decembra), a 200 KM prikupili su pripadnici navijačke skupine “Fukare” iz Tuzle koji su pozvali našu ekipu te donirali spomenuti iznos novca za liječenje Adisa Junuzovića.

U razgovoru sa Adisovom majkom, gospođom Sadetom Junuzović, saznali smo da je poznati austrijski kardiohirurg Gregor Volonek danas stigao u Sarajevo te da je termin za Adisov pregled zakazan za sutra (08. decembra) u 08.00 sati. Volonek bi trebao pregledati Adisa nakon čega će znati da li će možda u obzir doći izmještanje na bečku kliniku.

Adis nas je na rastanku zamolio da prenesemo pozdrave svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji humanitarne akcije “…I moje srce kuca za Adisovo!” te se zahvalio dobrim ljudima koji su svojim donacijama i prilozima dali doprinos ovoj akciji.

NASTAVAK HUMANITARNE AKCIJE
U subotu, 12.12.2009 sa početkom u 20.30 sati održat će se humanitarni party pod nazivom “Poklonimo Srce Adisu”.
Gosti su članovi HouseClub Deejays iz Sarajeva.

Soda Club – Dom kulture Lukavac.
Ulaz: Dobrovoljni prilog

 

adis i mama

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzelat

POSTOVANJE

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x