Demant: JU “Gimnazija Lukavac” poslala sve potrebe za zaposlenicima

3 709

Nakon što smo objavili pismo prosvjetnih radnika u kojem se pitaju zbog čega su predmeti nekih škola ’’sakriveni’’ na način da uopšte nisu objavljeni na konkursu, pismom koje je stiglo na adresu redakcija@sodalive.ba se oglasio menadžement JU “Gimnazija Lukavac” Lukavac.

Gimnazija Lukavac
Gimnazija Lukavac

Pismo objavljujemo bez korekcija:

Želimo da Vas obavjestimo da je škola JU ” Gimnazija Lukavac ” Lukavac poslala na vrijeme sve potrebe za zaposlenicima u Ministarstvo obrazovanja ,nauke, kulture i sporta. Od ministarstva smo dobili raspoređen tehnološki višak na određene pozicije ,uključujući i određeni broj sati u bibiloteci. Razlog zbog čega spornih 8 SATI za bibloteku se ne nalazi na Konkursu i nama su nepoznati.

Želimo da se ogradimo od ovog slučaja. Molimo Vas da poduzmete odgovarajuće mjere u sprečavanju širenja dezinformacija.

U prilogu Vam dostaljamo Odluka o utvrđenim potrebama i Zahtjev za raspisivanje Konkursa.

Menadžment škole

VEZANI ČLANAK: Zašto se u konkursu neki predmeti skrivaju i ne objavljuju?

PREUZMI ODLUKU O UTVRĐENIM POTREBAMA

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
3 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

Nemojte se džaba pravdati. Samo se dublje kopate.

ROKI

koliko ja shvati ovo nije demant nego samo “ograđivanje” Gimnazije da je do Ministarstva a ne do njih. Gimnazija je iskazala porebe za određenim brojem sati za bibilioteku a Ministarsvo to nije stavilo u konkurs.

ROKI

I ministar reče na stranici slona objavljeno da se bi trošili pare za ove sate u gimnaziji kao ne isplati se. objavljivati a isplati se u nekim školama objaviti u konkursu samo 2 časa. napomene radi: 8 sati biblioteke je petina norme a 2 časa je desetina norme.gdje je tu logika hahahahaha

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x