Vlašić: U raciji privedene osobe iz Lukavca, Tuzle i Živinica

0 1.578

Službenici policije MUP-a Srednjobosanske županije izvršili su sinoć raciju na techno partyju u jednom ugostiteljskom objektu na Vlašiću gdje su kod 18 osoba pronašli razne vrste droga, saopćeno je iz županijskog MUP-a.

Racija je izvedena nakon prikupljenih saznanja da se na techno partyju, na koji su gosti pozvani putem društvenih mreža, očekuje dolazak većeg broja osoba osumnjičenih za zloupotrebu opojnih droga.

Nakon što je izvršen  pregled objekta i prisutnih osoba, kojih je u objektu bilo stotinjak, kod njih čak 18 pronađene su materije za koje se sumnja da je u pitanju opojna droga – heroin, speed, ekstazi i marihuana, kao i pribor za konzumiranje i pripremu doza (dozatori, drobilice i epruvete).

Tržišna vrijednosti droge iznosi nekoliko tisuća maraka, a osobe kod kojih je pronađena droga su privedene i nad njima je provedena kriminalistička obrada te će po njenom završetku biti podneseni izvještaji Županijskom tužiteljstvu Travnik.

Osobe koje su privedene dolaze s područja Sarajeva, Zenice, Tuzle, Lukavca, Živinica, Zavidovića, Kaknja, Kiseljaka, Busovače i Travnika.

Zanimljiva je i informacija da je navedeni objekt tijekom prošlog tjedna zapečaćen prilikom zajedničkih aktivnosti policije i inspekcije, no korisnici prostora su otpečatili prostor, zatamnili prozore i stavili natpis “privatna zabava”.

U sinoćnjoj akciji sudjelovali su i inspektori Službe za strance – terenski ured Travnik, te službenici inspekcijskih organa ministarstva gospodarstva Srednjobosanske županije.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar