Teška saobraćajna nesreća kod Devetaka

4 1.264

Na magistralnom putu Tuzla – Doboj u blizini mjesta Devetak, danas je došlo do sabraćajne nesreće u kojoj je pet osoba povrijeđeno, od toga su dvije osobe zadobile teže tjelesne povrede.

Saobraćaj je nakon nesreće bio u potpunosti obustavljen na nekoliko sati a koristio se obilazni put kroz Puračić. Nesreća se dogodila oko 16 sati i u njoj su učestvovala dva putnička i jedno teretno motorno vozilo. Teretno vozilo je prema riječima očevidaca prevozilo plin što je razlog dužeg obustavljanja saobraćaja.

Nesreća se desila u blizini benzinske pumbe Petrol
Nije bilo smrtno stradalih osoba

Opširnije nakon izvještaja MUP TK.

Hvala našem posjetitelju na ustupljenim fotografijama!

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
???

Hvala Bogu pa niko nije nastradao. . .

Sunce

Ljudi ne žurite toliko,pratite ograničenja i neće biti problema!Povrijeđenima želim brz oporavak.

Za Harisa

Nesreća se desila kod benzinske pumpe ( na pola puta između Puračića i Devetaka ), na kojoj je stajao znak zabrane prelaska trake i usporavanja saobraćaja , radi skretanja na Benzinsku pumpu , (kao i puna linija ).
Preciznije bila su dva znaka zabrane , tako da vozač koji dolazi iz Devetaka nije smio skretati na Benzinku pumpmu , jer siječe punu liniju i usporava saobraćaj , brzina je tu dozvoljena 70 km /h .
A takođe onaj ko naspe gorivo, nije smio ići u pravcu Puračića , jer siječe punu liniju .Mogao se uklopiti u traku , samo prema Devetaku .
Međutim ti znakovi su misteriozno nestali .Sada svako skreće iz svih pravaca i eto sudara .

Radnik-CPM

Za Harisa ako ti je to pola puta Puracic-Devetak ja nezz onda sta da pricam vise!!benziska pumpa je u pravcu sarajevske ulice tj kad krenes od pupine mesnice kraj skole pa tam 20 metara okreni se na desnu stranu vidjeces gdje ti je benziska!!a granica ti je kod ogreba-stovarista!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x