Otkriveni počinioci razbojništva nad benzinskim pumpama (FOTO)

1 17.600

Službenici Uprave policije MUP TK-a (PU Lukavac, PU Gračanica i PU Živinice) su radeći na sprečavanju, otkrivanju i lišenju slobode izvršilaca krivičnih djela sa posebnim akcentom na krivična djela Razbojništva, počinjena u vremenskom periodu od mjeseca decembra 2016.godine do mjeseca maja 2017.godine, proveli niz operativno-taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale rasvjetljavanjem i otkrivanjem počinilaca ukupno šest krivičnih djela Razbojništvo i jedno krivično djelo Razbojništvo u pokušaju (počinjenih nad benzinskim pumpama na području općina Lukavac, Živinice i Gračanica u navedenom periodu), kao i jednog krivičnog djela Izazivanje opće opasnosti.

Radi se o licima S.Č., rođen 1989.godine nastanjen na području općine Lukavac i M.M., rođena 1979.godine iz Tuzle.

Nakon kriminalističke obrade, navedena lica su dana 22.05.2017.godine, uz Izvještaj predata Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili pomenuta krivična djela.

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Slana Banja

Na kakvim benzinskim pumpama.Sta lupetate gluposti.Vi novinari nemate pojma ko je uradijo i sta.Uhvate jednog i svale svu krivicu na njega.Najgori portal u Opcini Lukavac i Sire. Sirite neistine i lazi.I vasa policija kokosari.Da se covjek nije prevrno nikad ga nebi nasla nasa sposobna policija.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x