Novi požar u Prelićima

6 1.198

U sinoćnim satima u naselju Prelići izbio požar koji je “progutao” vikendicu vlasnika O. B. i oko 200 metara šume.

Požar u Prelićima | Foto: SodaLIVE.ba/Aldin Prelić

Na lice mjesta je izašla Dobrovoljna vatrogasna jedinica iz Puračića i Teritorijalna vatrogasna jedinica iz Lukavca. Na svu sreću požar je stavljen pod kontrolu samo nekoliko metara prije nego je zahvatio i ostale kuće.

Požar u Prelićima | Foto: SodaLIVE.ba/Aldin Prelić

Treba istaknuti da su vatrogasci mjesto napustili prije nego su ugasili požar, naime, nakon napuštanja mjesta događaja požar je ponovo buknuo ali su mještani isti ugasili.

Požar u Prelićima | Foto: SodaLIVE.ba/Aldin Prelić
Požar u Prelićima | Foto: SodaLIVE.ba/Aldin Prelić

Hvala našem posjetitelju na ustupljenim fotografijama i molimo sve posjetitelje da nam uvijek pošalju zanimljive fotografije koje bi voljeli pogledati i drugi posjetitelji našeg i vašeg portala.

 

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
miky

treba treba..

miky

Treba istaknuti da su vatrogasci mjesto napustili prije nego su ugasili požar, naime, odmah nakon napuštanja mjesta požar je ponovo buknuo ali su mještani isti i ugasili.
ccccc

Subhija Karahmetović

Sve je to do ustava!

Preelici

Stvarno sramno bio sam sinoc, crkavali smo da se pozar ne prosiri, a vatrogasci samo okolicu ugasili, vikendica je i dalje gorila, dok su se oni pokupili i otisli :S , sramotno

željo

Ako je tačno da su vatrogasci napustili požarište prije sanacije požara to je za svaku osudu.No trebalo bi čuti i drugu stranu šta se zbivalo pa onda komentarisati.U svakom slučaju trebalo mi malo ispitati slučaj jer ipak životi ljudi i njihova imovina su bili ugroženi.Inače oprez svima kada je vatra u pitanju.

colibri

kasno se ukljucujem u ovo al htjeo bi prokomentarisat jadni su ovi nasi vatrogasci bio sam ocevidac kako “STRUCNO” odradjuju svoj posao pa samo morali i ja isti sa maldim vlasnikom vikendice KOJA JE IZGORILA i njegovim braticem dobro da se poderemo kroz grmlje da bi spasili napustenu kucu do koje je plamen dolazio dok su se vatrogasci zezali oko vatrogasnog vozila SVAKA IM CAST I NJIMA I NASOJ POLICIJI

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x