Naoružane osobe upale u prostorije fiijale Sparkasse banke, otuđen neutvrđen iznos novca

4 5.729

Sparkasse Bank d.o.o. BiH potvrđuje informaciju da su danas u 14.11 sati  naoružane osobe upale u prostorije fiijale Sparkasse bank BiH u Lukavcu, tom prilikom su otuđile za sada neutvrđeni iznos novca.

Zaštitar objekta pretrpio je lakše ozljede, ali niko od klijenata koji su se tom prilikom nalazili u banci ili zaposlenih nije povrijeđen.

Uposlenice Banke otuđili novac iz potpultne kase. Pozvana je hitna pomoć, koja je po dolasku pružila prvu pomoć zaštitaru, kao i PU Lukavac, čiji pripadnici trenutno vrše uviđaj.

Sparkasse bank BiH se zahvaljuhe na požrtvovanosti službenog lica koje radi na osiguranju banke, kao i pripadnicima hitne pomoći i PU Lukavac na njihovoj profesionalnosti i ažurnosti.

4
Komentari

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
bzeMilenko BlagojevicnebitnoIstina Recent comment authors
newest oldest most voted
Istina
Guest
Istina

50 metara od policijske stanice. Daleko je to za nase nesposobne pajkane.

nebitno
Guest
nebitno

Profesionalni i azurni su sluzbena lica,da li su profesionalni radnici banke koji kase i ne zatvaraju,koji broje novac kad nije ni vrijeme ni mjesto,koji su vise na mobitelima nego u razgovoru sa klijentima i slicno. Zalosno

Milenko Blagojevic
Guest
Milenko Blagojevic

Ne sprovodi se dzabe anketa SodaL!ve.ba “Da li je Lukavac siguran grad ?” Evo jos jednog razloga,pa i dokaza, da bas i nije. Trend trenutacnih rezultata to zorno pokazuje.

bze
Guest
bze

Pa naravno da ce se Zahvaliti.Nestalo mozda 50 000 a prijavit ce 2 miliona osiguranju.I hvala onom sto je dobio batine.