Naoružane osobe upale u prostorije fiijale Sparkasse banke, otuđen neutvrđen iznos novca

4 5.548

Sparkasse Bank d.o.o. BiH potvrđuje informaciju da su danas u 14.11 sati  naoružane osobe upale u prostorije fiijale Sparkasse bank BiH u Lukavcu, tom prilikom su otuđile za sada neutvrđeni iznos novca.

Zaštitar objekta pretrpio je lakše ozljede, ali niko od klijenata koji su se tom prilikom nalazili u banci ili zaposlenih nije povrijeđen.

Uposlenice Banke otuđili novac iz potpultne kase. Pozvana je hitna pomoć, koja je po dolasku pružila prvu pomoć zaštitaru, kao i PU Lukavac, čiji pripadnici trenutno vrše uviđaj.

Sparkasse bank BiH se zahvaljuhe na požrtvovanosti službenog lica koje radi na osiguranju banke, kao i pripadnicima hitne pomoći i PU Lukavac na njihovoj profesionalnosti i ažurnosti.

Leave a Reply

4 komentara za članak "Naoružane osobe upale u prostorije fiijale Sparkasse banke, otuđen neutvrđen iznos novca"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Istina
Gost
Istina

50 metara od policijske stanice. Daleko je to za nase nesposobne pajkane.

nebitno
Gost
nebitno

Profesionalni i azurni su sluzbena lica,da li su profesionalni radnici banke koji kase i ne zatvaraju,koji broje novac kad nije ni vrijeme ni mjesto,koji su vise na mobitelima nego u razgovoru sa klijentima i slicno. Zalosno

Milenko Blagojevic
Gost
Milenko Blagojevic

Ne sprovodi se dzabe anketa SodaL!ve.ba “Da li je Lukavac siguran grad ?” Evo jos jednog razloga,pa i dokaza, da bas i nije. Trend trenutacnih rezultata to zorno pokazuje.

bze
Gost
bze

Pa naravno da ce se Zahvaliti.Nestalo mozda 50 000 a prijavit ce 2 miliona osiguranju.I hvala onom sto je dobio batine.