Muškarac u 40-im godinama umro je u utorak popodne na plaži u riječkoj četvrti

1 2.107

Uzrok smrti utvrđuje se obdukcijom, a istraga tog slučaja je u toku Kako piše hrvatski mediji, u more ga je gurnula grupa muškaraca.

Policiji je utorak u 18:30 sati dojavljeno da je muškarcu na plaži pozlilo, nakon čega je na plaži s njim zatečeno još nekoliko osoba. 

Hitna medicinska pomoć pružila mu je pomoć, ali on je uskoro umro, prenosi index.hr.

Policija navodi da se utvrđuju sve okolnosti u kojima je muškarac umro te da se nad nekoliko osoba, koje su takođe bile na plaži, provodi kriminalistička istraga.

Sve je na društvenim mrežama opisao jedan od svjedoka:

“Nažalost svjedočio sam tragičnom događaju. Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more …  Prilikom dolaska na Pećine (plaža u dijelu Rijeke) uočio sam vidno pijanu ekipu u tridesetim ili četrdesetim godinama. Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more. Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi njegovo tijelo je postalo beživotno. Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo. U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac šta glumiš”, “nemoj da podivljam pa će gospoda policija morat’ pucat’ po meni”. Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosije pa čak i zatvorski. Jedan život je izgubljen,ali se nadam da će odgovorni znati kazniti ovo”, napisao je mladi Riječanin.

2.5 2 votes
Ocijeni članak
guest
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dzeko

E ekipa je igrala picigin e. Drito su covika bacili u more ka plutacu. E. Ja san se odvazija da pomognem coviku. Medutin ćaća me zva na toplu spizu. I ja san otisa. E.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x