Lukavac: Uhapšen počinilac koji se sumnjiči za krađu novčanika

4 3.834

Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a (PU Lukavac) su radeći na rasvjetljavanju i otkrivanju izvršioca krivičnog djela „Krađa“, počinjenog od 16.11.2018. do 31.01.2019. godine u Lukavcu, došli do saznanja o mogućem počiniocu, a radi se o S.O, rođena 1981.godine, nastanjena na području općine Lukavac.

Nad navedenom osobom je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je s ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi počinila krivično djelo Krađa, nad šest osoba, u kojima su predmet otuđenja bili novčanici u kojem su se nalazili lični dokumenti i novac.

Nakon dokumentovanja navedenog krivičnog  djela, protiv S.O. će biti podnesen Izvještaj nadležnom Tužilaštvu TK-a.

Leave a Reply

4 komentara za članak "Lukavac: Uhapšen počinilac koji se sumnjiči za krađu novčanika"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Mujo Becirovic
Gost
Mujo Becirovic

Svaka cast za nasu dragu Policiju. Kako imje nacelnik suspendovan oni sto puta bolje rade i imaju rezultate. Prije i kad koga uhvate cudnim odlukama ga puste a ko to uradi nego neko ko je gore na vrhu i stiti te lopove pa kasnije i sam popusi od tih istih lopova. Svaka cast za organe bezbjednosti i mislim da se je bezbjedonosna situacija u mnogome popravila zadnjih mjeseci. Cestitam.

pola pola
Gost
pola pola

Uhapsilu curu ili zenu obicnog dzeparosa a sta je sa vecim ribama i sa vecim kriminalcima .Od njih se sklanjaju ko mis od macke

Sodakox
Gost
Sodakox

Dajte ime i sliku lopova ako se već ne može odsjeći ruka ili stavit žig na čelo

Pink
Gost
Pink

Nadjite mi biciklo