Asfaltirano “malo jezero” u ulici Redžepa ef. Muminhodžića

4 1.027

Lukavac je već duže vrijeme imao tri jezera, jedno na Bistarcu, drugo na Modracu a treće, malo manje, u ulici Redžepa ef. Muminhodžića.

To isto “malo jezero” pojavljivalo se nakon kratkotrajne kiše i predstavljalo je velike probleme, prije svega za vozače, a ništa manje ni za pješake.

Predhodnih nekoliko dana aktivirani su poslovi asfaltiranja u gradu i napokon je naše “malo” jezero došlo na red…

"Malo jezero" danas je prošlost
Napokon bez udarnih rupa

O kvalitetu radova nećemo raspravljati, treba samo priznati da je bolje nego što je bilo.

(SodaLIVE.ba)

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
dino

Jos kad bi i iznad crkve one dvije “jame” zakrpili, kako bi bilo fino!

TuzlaK

e ovo je jako ljepo vidjet….. a ako pogledate lijevo od ove zakrpe vidjet cete blato i opet ista prica… kad padne kisa opet blato… znaci ako su vec asfaltirali trebali su da asfaltiraju skroz do trotuara a ne samo ovako .. ali ako je vama ok onda je i meni ….
uglavnom jako ljepo je vidjet ovo … i treba nastavit i sa drugim akcijama … kao sto su kradze sahtova i poklopaca .. to treba sankcionisati i to treba isto stavit na sjednicu OV Lukavac …. da se poduzme nesto povodom toga jer neko ce da nastrada ….. pozzz svima ….

RASMC

kad ce pokrpit hutovo blato ispred dzamije bas me zanima

ko je frajer :-)

I ovo je odradjeno, kao da je nekom ostalo viška asvalta pa haj da ga negdje utrošimo! Sramota je opštine ko joj sve izvodi radove na cestama, smiješan je novi put uradjen na relaciji mosorovac-babice, onaj ko je ovo radio treba ga tužit, a i onog ko je preuzeo ove radove kao VALJANO odrađene!!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x