12. Lukavački sajam turizma “LIST”, održati će se od 08. – 10. maja 2014. godine

0 636

12. Lukavački sajam turizma “LIST” 2014, u saradnji sa Općinom Lukavac i Turističkom zajednicom Tuzlanskog kantona, a uz podršku Federalnog ministarstva okoliša i turizma i Vlade Tuzlanskog kantona, održat će se u Lukavcu u terminu od 08.05.-10.05.2014. godine.

Na ovogodišnjem sajmu se očekuju izlagači iz Njemačke, Turske, Albanije, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

S namjerom očuvanja postignute kvalitete i razine sajamskih usluga, ali i njihovog poboljšanja, dvanestu sajamsku manifestaciju obilježiti će brojni događaji od kojih izdvajamo: konferencije, stručne skupove i radionice sa temama iz oblasti turizma, zatim već tradicionalno održavanje Festivala hrane i pića, Novinarsku kotlićijadu, organizovanje sajamskih večeri na kojima se predstavljaju tradicionalni specijaliteti i kulturno-zabavni program neke od zemalja učesnica sajma.

Kako bi sajam učinio što zanimljivim za posjetioce, organizator se i ove godine pobrinuo za prodajni dio gdje izlažu organski proizvođači i proizvođači iz kućnih radinosti.

Pojedinosti o Lukavačkom sajmu i njegovim sadržajima možete naći na web stranici: www.lukavacki-sajam.com.ba

0 0 votes
Ocijeni članak
PREPORUČUJEMO
guest
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x