VAŠ STAV: Objekat BH Telecoma niko ne održava i tako narušava sigurnost pješaka!?

0 1.356

U rubrici “Vaš stav” našim čitateljima dajemo prostor da iznesu svoj stav kroz tekstove i komentare. Na email redakcija@sodalive.ba stigao je stav našeg čitatelja koji objavljujemo bez izmjena. SodaLIVE se ograđuje od stavova i mišljenja iznesenih u tekstu i komentarima. Svi stavovi i mišljenja komentatora odražavaju stavove i mišljenja isključivo onih koji ih postavljaju. U nastavku možete pročitati tekst bez korekcija.

Naime radi se o objektu BH Telecoma koji se nalazi u Rudničkoj ulici. Iz priloženih fotografija vidjećete o čemu se radi, objekat je ograđen i niko ne odrzava, kosi u ogradjenom prostoru.

Zakrcčn je i onako loš trotoar i jako otežava kretanje ulicom. Neodržavani objekat BH Telecoma je u blizini raskrsnice u Rudničkoj ulici i potpuno je nepregledno posebno za kretanje pješaka, biciklista i invalidnih lica.

MIslim da je i zakonska obaveza održavanje okoline objekta, bar u tolikoj mjeri da ne ugrožava druge. Nadam se da će ova objava potaknuti odgovorne iz BH Telecoma za svoj dio, a i druge koji su odgovorni za odrŽavanje ulica i kresanje rastinja i u prigradskim mjesnim zajednicama, zarad bezbjednosti sviju nas.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar