KBS Radnički vrši upis novih članova

0 1.923

Klub borilačkih sportova Radnički, počinje sa upisom djece u “Školu borilačkih sportova-junior jiu jitsu”. Svi zainteresovani, uzrasta od 6 i više godina, mogu se pridružiti naše timu i savladati osnovne tehnike borenja. KBS Radnički kroz školu borbi koristi japansku borilačku vještinu jiujitsa.

Rad na našim treninzima usmjeren je stvaranju samopouzdanja naših mališana, učenja samoodbrane, udaraca i kretanja. Treningom kroz igru naši će mališani usavršavati svoje motoričke sposobnosti, uz sigurnost prilikom vježbanja, te izostavljanje opasnih udaraca, bacanja itd.

Preporučujemo

Kroz jiujitsu djeca uče određene tehnike koje će usavršavati treningom i vježbajući sa partnerom. Djeca rado uče jiujitsu, jer je to vještina koju karakteriše odgajateljski nivo, koji najmlađe uvodi u osnove poštivanja, ponašanja prema drugima i brige o sebi.

Za sve ostale, detaljnije informacije možete se obratiti upitom na facebook prezentaciji: Klub borilačkih sportova Radnički Lukavac. Prijavi se i postani član „plavo-bijele porodice“!