SIOUX-i nizom akcija žele pomoći Radničkom i poručuju: Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba!

13 76

FK Radnički, treba i mora, da postane kolektiv svih nas, a ne pojedinaca preko kojeg će se ostvarivati lični interesi, Ističu iz navijačke skupine za naš portal te nastavljaju:

Čak i onim manje upućenim u situaciju u klubu jasno je da su ogromna sredstva godinama trošena, a da rezultati nisu onakvi kakve očekujemo i kakve kluba sa skoro stogodišnjom tradicijom zaslužuje. Infrastruktura je sramotna, legende kluba su zaboravljene, omladinski pogon postoji zaslugama pojedinaca, potpuno zaboravljen i prepušten sam sebi i upravo iz tog razloga prvi tim je sastavljen od „igrača sa strane“ jer godinama FK Radnički ne uspijeva iznjedriti kvalitetnog igrača. Ovo su samo neki od problema sa kojima se NAŠ klub suočava.
262578_10151385745496301_2108684443_n

S namjerom da se stanje promjeni u narednom periodu oni namjeravaju pokrenuti niz akcija, a prva među njima jeste okrugli sto u kome će, nadaju se, između ostalih učešće uzeti i svi veći privrednici sa područja naše općine. Na taj način bi ustanovili problem, ali i pokušali naći rješenje otkrivenih problema.

Mi živimo za klub, klub živi u nama, mi ne živimo od kluba!

Poručuju popularni SIOUX-i.

O daljim koracima naš portal će blagovremeno obavještavati javnost.

PREPORUČUJEMO