RK Lukavac vrši upis novih članova

3 979

Rukometni klub Lukavac vrši upis novi članova, dječaka i djevojčica, od 6 do 16 godina starosti. Ono što je praksa, su 2 do 3 treninga sedmično, te pravilan tjelesni razvoj uz stručni nadzor trenera.  RK Lukavac je za svoje omladinske kategorije obezbijedio i takmičenja u rukometnim ligama, kao i izlaske na međunarodne turnire.

Sve potrebne informacije, mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona: 062 412-305 ili 061 660-784, ili direktnim dolaskom na trening kluba u Sportskoj dvorani u Lukavcu utorkom od 17:30, te srijedom i petkom od 19:00 sati. Svaki novi član je dobrodošao, postanite članovi plavo-bijele porodice!

Leave a Reply

3 komentara za članak "RK Lukavac vrši upis novih članova"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Stari covjek
Gost
Stari covjek

Izvrstan potez! Sa malom primjedbom.Ko ce raditi sa kojom kategorijom.Predlazem kategorije 6-8,9-11,12-14 poslije 15 sa starijim grupama.Znam problem termina u hali ali 2 grupe u isto vrijeme ali 2 razna programa.Programe trebaju pisati stariji i pedagoski obrazovani sportisti i igraci.Puno uspjeha .Bravo upravi na ideji. Pozdrav stari covjek

lolo bosanac
Gost
lolo bosanac

odlican potez, treba djecu i mlade narastaje okupiti u sportske kolektive da se druze i potrose svoju energiju na pravi nacin.

Dzeko
Gost
Dzeko

Razmjeri pa popravilima. Hrkljus.