fbpx

Reprezentativni nastup mlade odbojkašice ŽOK “Smeč”

1 min. za čitanje

Ovome treba dodati da su u odbojci na pijesku finale u Tuzli igrale dvije ekipe iz sastava ŽOK “Smeč”, a na završnici u Sarajevu će nastupiti pobjednička ekipa koju čine Antonela Crvenković i Aida Muratović.

unnamedDobri rezultati mlađih kategorija našeg superligaša nisu ostali nazapaženi od strane selektora mlađih selekcija OS BiH. Naša igračica Antonela Crvenković će nakon priprema koje su realizovane u proteklih nekoliko dana, nastupiti u sastavu pionirske reprezentacije BiH, na Balkanskom odbojkaškom prvenstvu za pionirke, koje se od 01. do 05. avgusta igra u Turskoj.

Treba napomenuti da je Antonela Crvenković od strane Sportskog saveza općine Lukavac proglašena za najbolju sportiskinju-pionirku, u kategoriji ekipni sportovi za proteklu godinu.

Poziv u reprezentaciju za našu mladu igračicu je još jedno priznanje za dobre rezultate i rad sa mlađim kategorijama, kao i priznanje trenerima Melisi Osmić i Draženu Gojkoviću, a od naše Nele očekujemo da dostojno brani boje Bosne i Hercegovine.

unnamed2

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

a da joj nije tata anto ….