fbpx

Sinovi Bosne pali u Sarajevu

1 min. za čitanje

Piše: Sadik Sinanović

Danas su se u okviru 12.kola Premijer lige u odbojci za invalide, u Sarajevu sastali favorizovana ekipa SPID-a i gosti iz Lukavca, ekipa Sinovi Bosne.

Svoju lidersku poziciju ekipa SPID-a potvrdila je i u ovom susretu te ostvarila pobjedu rezultatom 3:0. Od samog početka domaći su krenuli po pobjedu, ali su lukavački odbojkaši pružili solidan otpor bez obzira na ubjedljiv poraz. Rezultat je po setovima glasio 25-21, 25-18, 25-22.

U narednom 13.kolu SKISO Sinovi Bosne docekuju KSO Iskra Bugojno. Ovaj susretigra se u nedjelju 16.04.2017. u Sportskoj dvorani u Lukavcu sa početkom u 13:00 sati.

Podijeli ovaj članak
4 komentara
Subscribe
Notify of
4 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Mora da Jusufovic Zlatni momak nije išao pa,su izgubili , morao čovjek da piše one dopise i upozna javnost o svojim problemima sa pravopisom.

Gospodinu pametnjakoviću, koji se krije iza imena ” propali ste” moram da poručim, kako ga je vjerovatno SDP obučio pravopisu i stalnom prepucavanju te pljuvanju čovjeka koji je za Vas i slične Vama pojam ljudskosti i uspješnosti. Sramota na koji način blatite nekoga. A da ne govorim o miješanju kluba SINOVA BOSNE u te vaše glupe načine da oblatite Ermina. Zlatni momak bome da jeste! Ljubomora je najgora bolest. Lijep pozdrav i eselamu alejkum.

Juso pametnjakovicu obzirom da ne znate kako rekoste o kome je riječ od kud Vam pravo da me poredite sa glavonjom kradljivcem budzetskog novca. Druga stvar pametnjakovicu nemam ništa sa SDP om ni sa bilo kojom drugom strankom. Volio bih što bi rekli ovi iz Dubioze, za Vašu informaciju To je jedna organizacija kao SDA, da sad kad napravite opoziv načelnika Vi iz SDA kandidujete tog Vašeg mnogo hvaljenog u ljudskog zlatnog momka za Načelnika , prošli put ste našli pravog , ovaj Vam je sljedeći po nepismenosti u stranci , konkurencija mu je jedino klupski drug Hase.

gospodine ili gospodo *propali ste* vi ste propali cim ste se rodili vjerovatno od skole imate treci ili maksimalno cetvrti stepen i samo sjedite i komentarisete i blatite uspjesne ljude vjerovatno nikad necete biti uspjesni kao Jusufovic meni se licno njegova stranka ne svida mrzim je iz dna duse arapcice i mujkica da ne spominjem Jusufovica licno ne poznajem al se vidi da je posten i dobar i da je svojim uspjehom zasluzio da ga postujemo kao vrhunskog sportistu kojeg siguruno vise postuju bilo gdje drugo osim u lukavcu stranka kao stranka ni jedna nije dobra i jeda vec jednom prestanu da se prepucaju