fbpx

Poruke podrške za odbojkašicu Amilu Čorhodžić kojoj je pozlilo na subotnjem meču u Lukavcu

2 min. za čitanje

Tokom utakmice Superlige FBiH u kojoj se sastala ekipa ŽOK “Lukavac i ŽOK “Bihać”, odbojkašici lukavačke ekipe, Amili Čorhodžić je pozlilo.

Prva pomoć pružena je u Domu zdravlja Lukavac, nakon čega je u kritičnom stanju prevezena na UKC Tuzla gdje se trenutno nalazi na liječenju.

Amili su putem Facebook-a poruke podrške uputile ekipe ŽOK “Lukavac”, ŽOK “Smeč” i FK “Radnički”:

ŽOK “Lukavac”

Poštovani prijatelji ŽOK Lukavca. Obavještavamo vas da je na našoj prvenstvenoj utakmici u subotu pozlilo našoj igračici Amili Čorhodžić, tako da je u kritičnom stanju prebačena na Gradinu. Molimo se za našu igračicu da što prije ozdravi pogotovo zbog toga sto je nesebično ostavljala   kako na terenu tako i među drugarstvom, a njenoj porodici želimo strpljenje i nek znaju da smo uz njih…

ŽOK “SMEČ”

AMILA UZ TEBE SMO!
U vezi sa iznenadnom bolešću, igračice ŽOK “Lukavac”, Amile Čorhodžić, koja je za vrijeme subotnje utakmice zbog lošeg zdravstvenog stanja odvezena u Dom zdravlja Lukavac i trenutno se nalazi na liječenju u UKC Tuzla. Ovim putem izražavamo podršku našoj nekadašnjoj igračici i našim sportskim prijateljima iz ŽOK “Lukavac, uz želju za brzo ozdravljenje i povratak na teren. AMILA UZ TEBE SMO!

AMILA UZ TEBE SMO!

FK “Radnički”

Nakon što je na sportskom terenu, u borbi za svoj klub, našoj sugrađanki Amili Čorhodžić, iznenada pozlilo te došlo do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, FK Radnički ovim putem upućuje iskrene želje za brzim ozdravljenjem.

Amili koja se trenutno nalazi na liječenju na UKC Tuzla, ovim putem šaljemo riječi podrške kao našoj sugrađanki i vjernoj navijačici našeg kluba.

Amila, vidimo se na Jošiku! Tvoj Radnički!

 

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments