fbpx

Lukavčani snimili pjesmu podrške rukometnim zmajevima!

1 min. za čitanje

U prve dvije utakmice naša ekipa je ostvarila polovičan uspjeh ali imamo velike šanse za prolazak u drugi krug. Optimistični su i navijači koji su iz improvizovanog studija Grupe F objavili novu pjesmu podrške bh. reprezentativcima.

Momci iz Lukavca i Tuzle su se, kažu, okupili da na svoj način pruže podršku reprezentaciji koja učestvuje na Svjetskom prvenstvu u rukometu. Njihova prva navijačka pjesma “Ponos države” emitovana je za vrijeme nogometnog SP u Brazilu, a sada su objavili svoju drugu pjesmu naslova “Rukometno ludilo”, kako svojevrsnu podršku rukometašima koji brane boje bh. zastave.

Naš motiv za pisanje i snimanje ovakvih pjesama je ljubav prema našoj dragoj domovini BiH kao što se i kroz tekstove grupe i čuti, kaže Adis Hadžić, jedan od članova ovog benda.

Grupu F osim njega čine i Edin Fazlović, Emir Ćosićkić, Emir Zagorčić i Sanin Imamović. Za pjesmu “Rukometno ludilo”, tekst pjesme je napisao Edin Fazlović a muziku Emir Ćosićkić i Adis Hadžić koji su ujedno i vokali u pjesmi.

Pjesma je rađena u skromnom kućnom “studiju”, za nekoliko sati, pa je pjesma možda i lošijeg kvaliteta ali je bitna namjera, podrška našim momcima, kaže producent pjesme Semir Gosić.

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

najbolji ste…cestitam vam