Zakazana prozivka FK Radnički

1 513

Za fudbalere Radničkog zimska pauza uskoro će biti završena. Nakon što je spuštena zavjesa na jesenji dio šampionata, FK Radnički zadesile su određene organizacione promjene, čije ćemo rezultate tek imati prilike vidjeti.

Naime, nakon radova na uređenju službenih prostorija kluba, i poboljšanja uslova na glavnom terenu stadiona Jošik, održana je i izborno-izvještajna skupština, na kojoj je izabran novi “navijački” sastav skupštine, te imenovan Upravni odbor. Jedan od prvih zadataka novoizabranika su svakako i što kvalitetnije pripreme, koje će uz prvi trening lukavčani započeti sa novim šefom stručnog štaba Milenkom Bošnjakovićem.

Početak priprema zakazan je za 15.01.2016. godine u 12:00 sati. Informacije iz izvora bliskih klubu kažu da na prozivci sigurno neće biti Brezičanina, Ćosića i Nukića, a njihov odlazak UO na čelu sa Alijom Karićem, će pokušati nadomjestiti nekim provjerenim prvoligaškim imenima.

Leave a Reply

1 komentar za članak "Zakazana prozivka FK Radnički"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Dzeko
Gost
Dzeko

Hvala dobrim ljudima koji su se sjetili Sabine Halilovic i ucinili joj ove zimske dane malo toplijim. Ljudima velikog srca najiskrenije zahvaljuje i porucuje da nije sama uz kolege iz kluba. Sada su joj primanja redovnija i nadasve cesca.