fbpx

Saletović: Idemo po pobjedu, pozivam sve navijače na Jošik!

2 min. za čitanje

FK Radnički je u odličnoj formi, tri pobjede za redom za najmlađi sastav 1. Lige FBiH doveo je naš klub u situaciju da se bore za sami vrh tabele. U subotu 01.10.2016. godine od 15:30h na Jošik stiže visočka Bosna – kandidat za plasman u PLBiH.

Nema sumnje da su visočani favoriti protiv bilo kojeg tima u ligi, ali su lukavački dječaci ove sezone pokazali da mogu igrati i pobijediti bilo koga. NK Bosna trenutno zauzima 4. poziciju i ove sezone imaju 4 pobjede i 2 poraza. U posljednja 4 kola osvojili su 2 boda što pokazuje da su gosti u maloj rezultatskoj krizi. Izabranici Irfana Džindića su u naletu, te svi željno iščekuju subotu.

Naš pouzdani lijevi bočni Adnan Saletović dao je izjavu za naš portal: “Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje što pokazuju i rezulatati. Ulazimo bez pritiska i želimo pobjedu protiv Bosne jer svaka pobjeda je korak bliže zacrtanom cilju. Atmosfera u ekipi je odlična, momci rade dobro i trude se na svakom treningu. Ekipa nije komplenta, par igrača neće konkurisati zbog suspenzija i povreda. Na kraju bih samo pozvao navijače da nas podrže i da budu vjetar u leđa.”

Mujkić i Al. Kasumović će nedostajati Radničkom zbog suspenzija, dok je Tinjić povrijeđen. Povratnik u redove našeg tima je Nukić koji se oporavio od povrede koju je zadobio u Goraždu.

Glavni arbitar susreta je Stojić Dragan (Mostar), dok su njegovi pomoćnici Dujmović Boris i Grljević Sanel (obojica Mostar). Četvrti sudac je Karačić Dario (Mostar), delegat Hadžić Amir (V. Kladuša), a posmatrač Dervišbegović Besim (Orašje).

OZNAKE:
Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments