fbpx

Radnički gostuje Travniku, “pravdu” dijeli sudac koji je pokazao genitalije navijačima!

2 min. za čitanje

Nakon debakla na Koševu protiv Bosne Seme u prvoj utakmici 1/8 finala Kupa BiH, fudbaleri Radničkog se okreću ligaškim obavezama. U okviru 12. kola, plavo bijeli gostuju u Travniku kod istoimene ekipe, u subotu 22.10.2016. godine od 14:30h.

Travničani polako pronalaze pravu formu i napadaju sami vrh za ekspresan povratak u društvo najboljih. Trenutno zauzimaju 6. poziciju sa 18 osvojenih bodova, a u dosadašnjih 11 odigranih kola imaju 5 pobjeda, te po 3 poraza i remija. Velikom napretku Vezira doprinio je njihov sjajni napadač Jusufbašić koji je sa 10 postignutih pogodaka trenutno najbolji strijelac 1. Lige FBiH. Prvi pratilac je naš napadač Mirnes Salihović sa 6 postignutih pogodaka.

Očekivanja su da ostanemo neporaženi i svi smo složni da što prije treba zaboravit debakl od Bosne, jer prvenstvo nam je puno važnije od kupa. Uradit ćemo sve da što više skupimo bodova do kraja prve polusezone. – za naš portal je izjavio naš pouzdani lijevi bočni Almedin Mahovkić.

Što se tiče službenih lica delegiranih za ovu utakmicu, izbor gosp. Vladimira Dominkovića  potpuno je iznenadio sve navijače Radničkog, kao i sve ljubitelje i pratitelje ovog takmičenja. “Pravdu” u Travniku će dijeliti Stipo Velić, koji je u prošlom kolu pokazao genitalije navijačima Radničkog te ignorisao uvrede Čolića.

Njegov partner će biti Stjepan Konta koji je svojim kontroverznim odlukama presudio našem timu. Glavni sudac susreta će biti Silić Sanel (Cazin), četvrti sudac Muslić Hermin (Bihać), delegat Stupac Halim (Bihać), a posmatrač Kaplan Semir (Stolac).

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments