fbpx

Radnički gost u Goraždu

1 min. za čitanje

Piše: Sadik Sinanović

Nakon što su fudbaleri lukavačkog Radničkog u prošlom kolu savladali ekipu Novog Travnika,ovog vikenda predstoji im nastavak prvenstvenog ciklusa. Izabranici Irfana Džinde putuju u Goražde,istoimenom protivniku,te će pokušati nastaviti seriju pozitivnih rezultata.

Domaćin u ovom susretu,ekipa Goražda trenutno je na 10.poziciji,sa samo dvije pobjede (6bodova) i svakako da ce u ovaj susret ući maksimalno angažovano kako bi prekinuli svoj negativan niz. S druge strane ekipa Radničkog ima bod više (7) i trenutno je devetoplasirana,ali veliki plus za naš tim je što u svaki susret ulazi bez pritiska i bez prevelikog očekivanja.U ovaj susret naši prvotimci ulaze oslabljeni za Nukića koji je povrijedio zglob na jednom od treninga.

„U Goražde idemo bez pritiska,ali takođe vjerujemo da možemo ostvariti povoljan rezultat ukoliko ponovimo igru iz prošlog kola. Raspoloženje je na zavidnom nivou i svi razmišljamo samo o pozitivnom rezultatu.“ Za naš portal izjavio je Adnan Kasumović- pouzdani stoper FK Radnički.

Glavni sudac ovog susreta je Kasupović Adnan (Bihać),a njegovi pomoćnici su Budimlić Zlatko (Bihać) i Hušidić Amir (Velika Kladuša). Susret počinje u 16:30 na Gradskom stadion u Goraždu.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments