fbpx

PRESS FK Radnički: Idemo na pobjedu

2 min. za čitanje

Jučer je u prostorijama FK Radnički Lukavac na stadionu Jošik, održana press konferencija povodom nedjeljnog duela sa FK Velež, na kojoj su se prisutnim medijima obratili prvotimci Lazar Kalajanović i Stefan Udovičić.

Na samom početku obraćanja prisutnim medijima, pouzdani defanzivac Kalajanović osvrnuo se na prošlosedmični susret u Orašju, u kojem je FK Radnički poražen rezultatom 1:0.

“Prije svega veliko hvala mojim saigračima na pruženoj partiji u Orašju, odigrali smo onako kako smo se za taj susret i spremali cijele sedmice. Bili smo jako borbeni, čvrsti i organizovani, ali ostaje veliki žal jer nismo vratili bodove u Lukavac, jer svaki nam bod znači u borbi za opstanak. Pred nama su novi izazovi, tako da potpuno spremni i motivisani idemo dalje.”

Što se tiče samog susreta koji se igra u nedjelju, kada naši fudbaleri za protivnika imaju mostarski Velež, Stefan Udovičić je rekao:

“Očekuje nas jako bitna i teška utakmica, te smo mi pod imperativom pobjede. Maksimalno smo spremni i motivisani da dobijemo ovu utakmicu, jer nas tri boda vraćaju na pravi put, a dodatni motiv je što igramo pred našim navijačima. Ne želim se puno osvrtati na protivnika, mi smo spremni i dati ćemo sve od sebe, a tri boda ostaju na stadionu Jošik.”

Na samom kraju Udovičić i Kalajanović su zajedno pozvali navijače da ih podrže u što većem broju kako bi zajedno upisali i proslavili novu pobjedu.

Susret između FK Radnički i FK Velež igra se u nedjelju na Jošiku sa početkom u 15:30. Glavni sudac ovog susreta je Sarajkić Semir (Sarajevo), a njegovi pomoćnici su Edin Redžović i Emir Zahiragić (Sarajevo).

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sretno vam bilo momci, valjda ce ova sudijska trojka biti realnija od one u Orasju.

Zna li iko pouzdano je li nas UO prodao prava za prenos i za koliko.Ako je istina sto se priča, da je u pitanju sitna lova, nek daju ostavke odma, jer su time pokazali da ne znaju raditi.