fbpx

“Ovo je naše vrijeme, vrijeme pobjede!”

1 min. za čitanje

Na danas održanoj Izbornoj sjednici skupštine FK Radnički Lukavac održanoj u Domu kulture Lukavac, izabrana je nova Skupština kluba što je još jedan pokazatelj da Radnički polako ali sigurno izlazi iz dugogodišnje “dubioze”. Veliki broj navijača danas je prisustvovao izbornoj Skupštini, a pravo na glas i izbor imali su svi prisutni koji su se potpisali i postali član FK “Radnički”.

Ukupno 96 članova dalo je svoj glas za 21 osobu i u novu Skupštinu izabrani su:

  1. Kasumović Nusret
  2. Damadžić Dževad
  3. Žigić Denis
  4. Karić Sanin
  5. Osmanović Vanja
  6. Sinanović Sadik
  7. Memić Enes
  8. Sulejmanović Mirnes
  9. Dragović Vanja
  10. Redžić Neven
  11. Omerdić Kenan
  12. Samir Suljić
  13. Suljević Danijel
  14. Bešić Armin
  15. Božić Josip
  16. Karić Emir
  17. Omerdić Enver
  18. Salihović Nedim
  19. Lović Edis
  20. Imamović Sadik
  21. Ernes Osmić

Prvi sastanak Skupštine FK Radnički Lukavac biće održan sutra, 20.12. sa početkom u 17 sati a na kojoj će glavni cilj biti izbor Upravnog odbora i novi Statut kluba.

Podijeli ovaj članak
2 komentara
Subscribe
Notify of
2 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Sretnooo momci!!!

Ova ekipa na čelu sa Načelnikom Delićem može “Radnički”dovestu I Kantonalnu ligu,jer bez jasnog programa i domaćih privrednika u Uravi Radničkog te domaćih trenera kao i bar 70% domaćih igrača djece Radničkog ili drugih nižerazrednih klubova sa područja općine Lukavac ovaj klub nema perspektivu.
Al ipak neko ko voli RADNIČKI i ko je gledao većinu njegovih utakmica kad dobija ali i kad gubi ŽELIM NAM USPJEH I NEKA NAM JE DRAGI BOG NA POMOĆI uz malo ironije MOŽDA NAM I OVDJE TREBA SAVJETNIK ZA SPORT IZ TUZLE PA DA NAM STVARI KRENU NAPRIJED.