fbpx

KUP općine Lukavac u fudbalu ulazi u završnicu

1 min. za čitanje

U nedjelju će na prostorima naše općine biti odigrani susreti 1/4 finala KUP-a u fudbalu. Ova runda takmičenja donosi nam nekoliko zanimljivih duela, koje našim čitaocima preporučujemo pogledati.

U prvom susretu koji će biti odigran u Bokavićima, snage će odmjeriti domaći BSK i gosti iz Devetaka, ekipa DSK koja ove sezone igra zapaženu ulogu u 1.ligi TK, te ih iz tog razloga opravdano smatramo favoritom ovog susreta.

U susjednim Tabacima, Borac je domaćin ekipi Orahovice 77, a svoju dobru formu iz prvenstva će svakako domaći pokušati nastaviti i u ovom susretu. U Dobošnici se sastaju Željezničar i gosti iz Turije, a domaći su u ovom susretu apsolutni favoriti.

Svakako najzanimljiviji nedjeljni duel igra se u Lukavac Mjestu (Zagorje), a domaći Rudar će dočekati komšije iz Huskića, ekipu Jedinstva. Rudar je jesenji prvak u 3.ligi TK grupa Zapad, dok  se u rangu iznad (2.liga TK) ekipa Jedinstva bori za sami vrh prvenstvene tabele. Ovo je susret koji ljubiteljima nogometa sa naše općine zaista ne treba posebno predstavljati. Sigurni smo da nas očekuje izuzetno zanimljiv i atraktivan meč

Svi susreti 1/4 finala nogometnog KUP-a općine Lukavac se igraju u nedjelju, sa početkom u 14:30 minuta.

Podijeli ovaj članak
Napišite komentar
Subscribe
Notify of
0 komentara
Inline Feedbacks
View all comments