fbpx

KUP BiH: Radnički sutra ponovo u Sarajevu

1 min. za čitanje

Sutra će u okviru 1\8 finala kupa BiH na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu snage odmjeriti domaćin Bosna Sema i FK Radnički.

Obje ekipe u ovom susretu priželjkuju pobjedu, kako bi se našle među najboljih osam najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u BiH. Zanimljivo za ove dvije ekipe je i to, da je FK Radnički upravo protiv Bosne, na istom stadionu, ostvario svoju posljednju pobjedu,nakon čega su uslijedila tri vezana poraza (Bosna Visoko, Zvijezda, GOŠK Gabela).

Nakon ostavke šefa stručnog štaba Irfana Džinde, ekipu će do kraja polusezone sa klupe predvoditi pomoćni trener Zlatko Maršalek, te se nadamo da će to biti pozitivan šok za naše prvotimce. Unutar kluba došlo je do još nekoliko “izmjena”, te će upražnjeno mjesto sekretara kluba zauzeti Nedim Morankić, inače aktuelni sekretar FS Općine Lukavac.

Susret počinje u 15:00, a glavni sudac je Soknić Goran (Ist. Sarajevo) sa pomoćnicima Čehaja (Goražde) i Mikulić (Mostar).

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

OVO SVE MIRI NA 2 FED LIGU KAKO JE REKAO DRUG DELIC A ON CE POTPOMOCI ZA ISPADANJE U 1 TK LIGU STO NAS RADNICKI NIKADA NIJE IGRAO