fbpx

FK Radnički uručena garnitura dresova za sve selekcije

1 min. za čitanje

Danas je stadion Jošik i FK Radnički posjetila delegacija koju su sačinjavali načelnik Općine Lukavac, Edin Delić (SDP), savjetnik načelnika Aziz Čačković (SDP) i Kenan Omerdić (SDU), vijećnik u OV Lukavac.

Ovom prilikom je fudbalerima Radničkog uručena garnitura dresova, a iste su osim seniorske dobile kadetska i juniorska ekipa. Dresovi su kupljeni iz budžeta Općine Lukavac.

Kao znak zahvalnosti, predsjednik UO FK Radnički Bajro Baćić i kapiten seniorske ekipe Adnan Šubić, tom prilikom su uručili dresove načelniku Općine Lukavac, Edinu Deliću (8) i savjetniku načelnika Azizu Čačkoviću (9).

Načelnik se tom prilikom zahvalio i najavio projekte vezane za razvoj infrastrukture FK Radničkog i sportske kulture uopšte, te Radničkom poželio puno uspjeha u nastavku sezone.

NAPOMENA: I nova Općinska vlast (SDP) nastavlja sa praksom prethodne vlasti (SDA), pa Lukavački info portal SodaLIVE.ba nije dobio poziv od strane Općine Lukavac ili FK Radnički o održavanju ove manifestacije, već su to dobili samo podobni mediji. Čitateljima se izvinjavamo na kvaliteti fotografija.

Podijeli ovaj članak
15 komentara
Subscribe
Notify of
15 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Koji smo mi hajvani pustili da nam Glavonja i Čačkovića penzionera rklamira na Jošiku i on je zalužan kao i Delić što smo ispali.Budžetski novac trošite i slikate se ko SDP Tuzle.Ovo smeće treba hitno Vratit na deponiju u Tuzlu gdje i pripada.

Hoćeš li Delicu sad kupiti komplet dresova I fudbalerima iz svog Poljica hahaha

Čijoj firmi je plaćeno za dresove, pogađajte Lukavčani. ČAČKOVIĆEV ZET. Al Vas ljudi gule a Vi vadite panjeve po Ozrenu.

O Đesi Gubitniče,ako je tačno dok si bio u SDP,SDP gubio,sad kad si u SDA ,SDA gubi….

Jel ovo Delic cuo da I radnicki ima tribinu pa dosao I tu da,se pojavi sa hedijom hahahaha pola covjek pola tribunal

Fuj sad se uvlači Deliću a znase šta je sve radio protiv njega dabi opsto na mjestu predsjednika upravnog odbora Rudnika.Što Bajro preuzme mora bit uništeno čim je preuzo Radnički prešo u niži rang.Sramota za Lukavac da sport i vako važan klub prepušta takvom ljigavcu i presuđenom kriminalcu

Džaba vam je Bajro (SBB) podijelio dresove kad ćete uskoro ispast iz lige Deliću (SDP) i Čačkoviću (SDP).

Bolje Pošteno ispast nego Ući Kupovinom koristeći Položaj Načelnik Mujkića DSK 2005 ili Šesta tu negdje

Bajro Bačić-fosil, Edin Delić-lafinaš,panda dobitna kombinacija. Bitno je dres što ga Čačkovićev zet oplete navuć slikati i keziti se lukavčanima u lice. Lukavčani su dobri oni trče vaditi panjeve, kresati granje, na tribinama prvi ura složno viču jer to je spas a lafinaš i čačković ta dva jarana pune džepove i kupuju džipove. Ma samo da nije neko iz SDA zaboga gdje da bude naš čovjek. Pu hebem ti mozak zatucani e što Bošnjo može biti glup da mu tuzlanska fukara proda m..da za bubrege za ne povjerovati.

“Osmica”, pravi broj za Edina.More se pisat beskonačno, ne mičući
s mjesta…

Prvo je rekao da Radnicki treba da igra kantonalnu ligu a sada kupuje dresove zna se zasto jer ide referendum . Znali ko gdje je kraj ovome lafinasu sa lafinama da bi neko glasao za njega do juce govoriti Radnicki treba u kantonalnu a kada mu ide referdum o odlasku kupuje dresove ovo je dno dna fujjjj fujjjjjjjjjjj

Hahahahah
I treba u Drugu kantonalnu ako će kupovat,prodavat utakmice
Ali ako će Transparentno poslovat nek budu koja god liga nek ulažu u kvalitetan rad s mladima,ispaltit će se za nekoliko godina

Dobro si krenuo Deliću i ti savjetnik čačković , još malo i završiće te na livadi dna dobrom ste putu samo naprijed *** Vam lopovsku komunističku , idi u Tz pa prodaji maglu

Jevo vam cackovic mater i onaj ko odluci da mu da dres… Citav zivot sam na josiku i jugu, potrosio svojih para ne znam koliko za Radnicki, nikad nisma imao priliku dobiti dres. Smradovi jedni.

Jeftini poeni za male pare.Nacelnice, zasto nisi ispo pravi hadzija pa kupio komplet joma opremu (cca.5000km), trenerke, jakne i sve ostalo, da na gostovanja ne idemo ko sirocad, vec kao pravi gradski klub sa skoro stogodisnjom tradicicijom.Svaka pomoc je dobrodosla, ali kao nacelnik si se mogao isprsiti i kupiti opremu kako treba.