fbpx

FK Radnički: Stare navike i u novoj sezoni

1 min. za čitanje

Piše: Sadik Sinanović

Današnjom prozivkom zakazanom za 18sati i zvanično su počele pripreme FK Radnički.

Prvotimce je prozvao i okupio Irfan Džindo, dok je još uvijek naizvjesno u kakvom će sastavu “Plavo-bijeli” ući u novu sezonu.

Skupština održana sredinom mjeseca nije donijela značajne promjene,te je prošlosezonskim otjerivanjem devetorice igrača praksa odlazaka nastavljena do danas.

U narednoj sezoni nećemo gledati Musića, Moranjkića, Nikolića, a naizvjesni su ostanci Mujagića, Halilagića te kapitena Kuduzovića. Zbog finansijske situacije u kojoj se klub nalazi,na pripreme su pozvani i igrači iz okolnih fedralnih ,odnosno kantonalnih niželigaša,te će se u narednim danima pokušati dokazati novom šefu struke.

U narednim danima očekuje se i dolazak provjerenih i dokazanih igrača,kako bi se što ranije formirala okosnica tima za narednu sezonu.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Eto vi lafo medij koji svaka 3 dana objavi po jednu bajatu vijest sad odmah imate nesto protiv Radnickog.Pustite ljude da rade svoj posao ili bi ste vi i dalje voljeli da u Radnickom igraju manekeni iz tz i okoline ili nasa djeca.Puna podrska Dzindi da sastavi reprezentaciju opstine Lukavac bez i jednog igraca van opstine Lukavac.Konacno!!Nadam se da komentar nece biti obrisan…