fbpx

Danas nastavak Skupštine

1 min. za čitanje

Piše:Sadik Sinanović

Nakon što je jučerašnjim glasanjem svih potpisanih članova FK Radnički Lukavac zvanično izabran novi sastav Skupštine, sjednica se danas nastavlja.

U novoizabranom sazivu Skupštine, kao što smo sinoć i prenijeli, veliku većinu čine navijači, čije su želje i ambicije transparentan rad u interesu kluba kao i poboljšanje rada i rezultata u svim segmentima. Jučerašnja sjednica je trajala više od 5 sati, te je donesena odluka da se ista nastavi danas, u isto vrijeme i na istom mjestu. Dakle u prostorijama restorana Doma kulture, sa početkom u 17:00 sati.

Današnjim zasijedanjem očekuje se nastavak “rasprave” prema jučer usvojenom Dnevnom redu, kao i usvajanje izmjena i dopuna Statuta, izbor Nadzornog i Upravnog odbora, te predstavljanje Finansijskog izvještaja za period od Marta do Decembra 2016 godine.

Napominjemo da sjednici Skupštine mogu prisustvovati svi građani i članovi kluba, kako bi stekli prave informacije u radu i budućim planovima ovog tijela.

Podijeli ovaj članak
1 komentar
Subscribe
Notify of
1 komentar
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Nego se vi spremite pa obidite Minetovu gospodu Sabinu koja zivi u nehumanim uslovima u staroj oronuloj zgradi bez ikakvih redovnih primanja. Tuzno da tuznije ne moze biti kada je vidim u skromnome autu kako vozi curicu u skolu koja je udaljena 10 kilometara. Cccc. Budite humani.