Ermin Jusufović najbolji paraolimpijac Federacije BiH za 2017. godinu!

4 2.006

U organizaciji Sportskog saveza invalida Federacije Bosne i Hercegovine, danas je u Olimpijskoj dvorani Zetra pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta održan Izbor za najboljeg sportistu 2017. godine.

U kategoriji paraolimpijski sportovi prvo mjesto osvojio je Ermin Jusufović. On je sa SKISO Sinovi Bosne Lukavac osvojio treće mjesto u Premijer ligi BiH u sjedećoj odbojci, dok je sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine nedavno osvojio i treće mjesto na Evropskom prvenstvu, za šta je između ostalog i dobio ovo priznanje.

Tokom tradicionalne sportske manifestacije u organizaciji sportskog saveza invalida, uručena su priznanja i zahvalnice sportskim klubovima,sportskim radnicima i sportistima na osnovu postignutih rezultata u 2017 godini.

 

Leave a Reply

4 komentara za članak "Ermin Jusufović najbolji paraolimpijac Federacije BiH za 2017. godinu!"

avatar
Sortiraj:   najnoviji | najstariji | popularni
maša
Gost
maša

To nije bitno Deliću čovjek mu je dao otkaz jer nije iz Tuzle i ne pripada CRVENIM KMERIMA,a takođe ne sluša glavatog vođu Kim Jong Una.

Karam SDP ovce
Gost
Karam SDP ovce

Šta ovo nema Lafinasa da se slika sa uspjesnim sportistom , ili moras biti mozda iz Krtove da bi te Lafinas priznao ?!, posto je on inace vrsni poznavalac sporta- stari biciklista cetvorotockas na zadnji pogon sa dva mjenjaca za naprijed i najmanje tri za nazad.

haftakhaftakus
Gost
haftakhaftakus

Iskrene čestitke našem zlatnom momku koji najbolje govori djelima i ogromnim kako domaćim tako i međunarodnim nagradama.

Sretno Jusufoviću u daljim pohodima i pobjedama!

Milenko Blagojevic
Gost
Milenko Blagojevic

Sve cestitke, Ermine …