Ermin Jusufović najbolji paraolimpijac Federacije BiH za 2017. godinu!

4 2.675

U organizaciji Sportskog saveza invalida Federacije Bosne i Hercegovine, danas je u Olimpijskoj dvorani Zetra pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta održan Izbor za najboljeg sportistu 2017. godine.

U kategoriji paraolimpijski sportovi prvo mjesto osvojio je Ermin Jusufović. On je sa SKISO Sinovi Bosne Lukavac osvojio treće mjesto u Premijer ligi BiH u sjedećoj odbojci, dok je sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine nedavno osvojio i treće mjesto na Evropskom prvenstvu, za šta je između ostalog i dobio ovo priznanje.

Tokom tradicionalne sportske manifestacije u organizaciji sportskog saveza invalida, uručena su priznanja i zahvalnice sportskim klubovima,sportskim radnicima i sportistima na osnovu postignutih rezultata u 2017 godini.

 

Leave a Reply

4 komentara za članak "Ermin Jusufović najbolji paraolimpijac Federacije BiH za 2017. godinu!"

avatar
najnoviji najstariji popularni
maša
Gost
maša

To nije bitno Deliću čovjek mu je dao otkaz jer nije iz Tuzle i ne pripada CRVENIM KMERIMA,a takođe ne sluša glavatog vođu Kim Jong Una.

Karam SDP ovce
Gost
Karam SDP ovce

Šta ovo nema Lafinasa da se slika sa uspjesnim sportistom , ili moras biti mozda iz Krtove da bi te Lafinas priznao ?!, posto je on inace vrsni poznavalac sporta- stari biciklista cetvorotockas na zadnji pogon sa dva mjenjaca za naprijed i najmanje tri za nazad.

haftakhaftakus
Gost
haftakhaftakus

Iskrene čestitke našem zlatnom momku koji najbolje govori djelima i ogromnim kako domaćim tako i međunarodnim nagradama.

Sretno Jusufoviću u daljim pohodima i pobjedama!

Milenko Blagojevic
Gost
Milenko Blagojevic

Sve cestitke, Ermine …