BH Tempo: Novo prizanje za Ermina Jusufovića

6 2.999

U organizaciji sportskog magazina BH Tempo 09, sinoć je u restoranu motela Rudar održana tradicionalna manifestacija Izbor najboljeg sportsiste Tuzlanskog kantona na kojoj su dodijeljena priznanja istaknutim sportistima, klubovima i sportskim radnicima.

U konkurenciji Invalidski sport najbolji je bili Ermin Jusufović, SKISO Sinovi Bosne Lukavac koji je sa reprezentacijom BiH osvojio treće mjesto na Evropskom prvenstvu kao i treće mjesto u prvenstvu BiH sa SKISO Sinovi Bosne Lukavac uz nekoliko osvojenih turnira.

Pored Ermina, u konkurenciji Invalidski sport prizanje je dobila Alma Hodžić Streljački sportski kluba “Konjuh” Živinice,   koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

Alma Hodžić – Streljački

sportski kluba “Konjuh” Živinice,  koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

U kategoriji “Pjetlići” priznanje za najbolju sportskinju TK prema izboru magazina BH Tempo 09 pripalo je Medini Baraković i KK Sensei Turija.

Tokom tradicionalne sportske manifestacije u organizaciji sportskog magazina BH TEMPO 09,  uručena su priznanja i zahvalnice sportskim klubovima,sportskim radnicima i sportistima na osnovu postignutih rezultata u 2017 godini.

Leave a Reply

6 komentara za članak "BH Tempo: Novo prizanje za Ermina Jusufovića"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Ma hajte molim vas
Gost
Ma hajte molim vas

Dajte ovom momku zlatnu kasiku….

crni
Member
crni

Iskrene cestitke !!!!!!!!!!!!!!

Soda
Gost
Soda

Svjetski poznati list BH Tempo,sa milionskim tirazom vrsio je selekciju i izbor ,,,,smijurija.

Fuj sda
Gost
Fuj sda

Malo je njemu zlatna kasika treba njemu kutlacu dati da on i sda srcu sto narod ostavi iza sebe

haftakhaftakus
Gost
haftakhaftakus

Čestitke za zlatnog momka u svakom pogledu.

Bravo brate Ermine!

Apsolutno
Gost
Apsolutno

Bravo, iskrene cestitke od SDA. Jedino mi ulazemo u sport, sto se moze i vidjeti ako se malo pogleda okolo.