fbpx

BH Tempo: Novo prizanje za Ermina Jusufovića

1 min. za čitanje

U organizaciji sportskog magazina BH Tempo 09, sinoć je u restoranu motela Rudar održana tradicionalna manifestacija Izbor najboljeg sportsiste Tuzlanskog kantona na kojoj su dodijeljena priznanja istaknutim sportistima, klubovima i sportskim radnicima.

U konkurenciji Invalidski sport najbolji je bili Ermin Jusufović, SKISO Sinovi Bosne Lukavac koji je sa reprezentacijom BiH osvojio treće mjesto na Evropskom prvenstvu kao i treće mjesto u prvenstvu BiH sa SKISO Sinovi Bosne Lukavac uz nekoliko osvojenih turnira.

Pored Ermina, u konkurenciji Invalidski sport prizanje je dobila Alma Hodžić Streljački sportski kluba “Konjuh” Živinice,   koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

Alma Hodžić – Streljački

sportski kluba “Konjuh” Živinice,  koja je osvojila niz turnira i množtvo medalja u 2017.g. a najznačajniji među izuzetnim rezultatima je prvo mjesto na prvenstvu BiH.

U kategoriji “Pjetlići” priznanje za najbolju sportskinju TK prema izboru magazina BH Tempo 09 pripalo je Medini Baraković i KK Sensei Turija.

Tokom tradicionalne sportske manifestacije u organizaciji sportskog magazina BH TEMPO 09,  uručena su priznanja i zahvalnice sportskim klubovima,sportskim radnicima i sportistima na osnovu postignutih rezultata u 2017 godini.

Podijeli ovaj članak
6 komentara
Subscribe
Notify of
6 komentara
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

Dajte ovom momku zlatnu kasiku….

Iskrene cestitke !!!!!!!!!!!!!!

Svjetski poznati list BH Tempo,sa milionskim tirazom vrsio je selekciju i izbor ,,,,smijurija.

Malo je njemu zlatna kasika treba njemu kutlacu dati da on i sda srcu sto narod ostavi iza sebe

Čestitke za zlatnog momka u svakom pogledu.

Bravo brate Ermine!

Bravo, iskrene cestitke od SDA. Jedino mi ulazemo u sport, sto se moze i vidjeti ako se malo pogleda okolo.