Bajro Baćić novi predsjednik FK Radnički

16 8.684

Redovna sjednica Upravnog odbora, koja je u prostorijama kluba održana večeras, donijela je promjene klubu u organizacionom smislu. Ostavku na mjesto predsjednika UO podnio je Alija Karić, a njegovu pisanu ostavku prenosimo u cjelosti, bez izmjena:

Poštovani članovi UO FK Radnički Lukavac, zbog zdravstvenih problema i problema oko usklađivanja svog vremena sa potrebama kluba, a sve u dogovoru sa članova svoje porodice podnosim ostavku na mjesto predsjednika UO. Ja i dalje ostajem član Upravnog odbora, nastavljam pomagati i raditi, ali sa manjim obimom i u skladu sa vremenom i obavezama na poslu.

Na mjesto prvog čovjeka FK Radnički Lukavac, imenovan je Bajro Baćić, lukavačkoj javnosti dobro poznato ime.

Leave a Reply

16 komentara za članak "Bajro Baćić novi predsjednik FK Radnički"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Novo ruho
Gost
Novo ruho

Ime koje se veže i za politiku i az stranku i za korupciju i za kriminala,ja DŽ.M. koji je npravio kamata veće od Duga ja Ova BB usti ,bukvalno,Đavo,nema veze s promjenema

blinker 56
Gost
blinker 56

Meni je za vrijeme juge,trazio *** da me zaposli u rudniku da vozim kamion.Pa kako vas nije sramota takvog covjeka ***,birati bilo za sto.

Istina
Gost
Istina

Jos jedan sjajan razlog zasto napustiti smrdljivi Lukavac i nikad se ne vratiti.

željo
Gost
željo

Đesi Bajro oko sokolovo,ma Radnički sigurno ostaje u prvoj ligi to garantira Lukavački brend Bajro…haha….

jasmin
Gost
jasmin

nemojte dzaba gluposti pisati,jedino ovaj covjek moze vas spasiti da ne ispadnete to budite sigurni.Mnogi klubovi su njega uzimali samo zbog toga da ostanu u ligi,sa njegovim poznanstvima garantujem opstanak Radnickog

Istina
Gost
Istina

Radnicki, a i svi seoski klubovi, su jedan ogroman parazit na budzetu. Na stotine hiljada maraka se baca za nula kvalitete i nula proizvedenih igraca. Sve to dok ostali sportovi osvajaju Evropske i Svjetske medalje a dobijaju mrvice iz budzeta.

Asim Mosor
Gost
Asim Mosor

Bajro se dobro uklapa u lukavačke društvene (ne)prilike. Međutim, to je Lukavac u kojem živimo. Čovjek koji može da uzurpira pa otkupi državnu imovinu u krugu tog istog Radničkog (ili Lukavca kako ga je prekrstio u ratu) sada se vraća kao spasilac.

Ibro
Gost
Ibro

Znači SDA sa svojim poltronima u SBB i dalje radi na uništvanju Radničkog kao i svega drugog što je simbol Lukavca jer dovesti čovjeka kojem je već suđeno i presuđeno može biti samo to.Mislio sam da su Siuxi pametniji od ovoga a oni se podali starim lopurdama

LUKAVAČKI
Gost
LUKAVAČKI

nema napretka u Lukavcu. Nikad, nikad više na utakmicu…fujjjjj…sram vas bilo…da mu ponovo damo plac i napravimo kafanu da može prodat?kako vas nije sramota…ako nam treba da svojim štelama i poznastvom održi klub koji ne zaslužuje da ostane gdje jeste pa šta.. ito je ljudski i najbitnije POŠTENO…pa dosta je muljavine štele i kriminala…

Hatuna
Gost
Hatuna

Ovo je smrtna presuda Radničkom. Da nije žalosno bilo bi smiješno. Da li vi znate išta o tom čovjeku, njegovim funkcijama, aferimima, trenutnom radu u NO rudnika Kreka i u SBB stranci…?Onda ništa…blago vama koji se veselite ovom

senci
Gost
senci

*** se vraca da proda od radnickog jos sta je ostalo. Preko radnickog je uzeo i restoran Plavo-Bijeli koji je prodao,apoteka zgradu napravila,kako zavrsi prostor od Radnickog gdje je cikmina bila,sad je hotel tu, U svoje vrijeme sve je prodavo od radnickog, sad mu je ostalo jos vjerovatno pomocni stadion da proda za neki objekat ili zgrade a pare u svoj dzep da stavi kako je i naucio .

Sifon sode
Gost
Sifon sode

Neka nisu valjali oni prije koji su Radnicki vratili u I ligu Federacije, napravili tribinu itd.Bajrino vrijeme je proslo, podobro su se promjenile stvari i u savezu a i nova lica su tu.Nema više mesetara iz Bajrinog vakta.A, najbitnije u svemu je da sve to aminuje nacelnik u dogovoru sa Omerdicima.Presjednikom Skupstine i članom UO.

SDP Insider
Gost
SDP Insider

Ovog izmuženog lika je postavio lafinaš preko onog Omerdića kojem nogice vire iz lafinaseve pozadine. Zato nemojte pjeniti na Bajricu nego na one koji su to dozvolili.

Sioux stara garda
Gost
Sioux stara garda

A ko ne krade kad ima vlast?Jedna je istina mi koji smo igrali u Radnickom dok je Bajro bio igralo se u premijer ligi….a sada??

Sifon sode
Gost
Sifon sode

Radnicki je u njegovo vrijeme igro premijer ligu u frtalj države.Sa djerzelezom; zmajom od bosne i ostalim “velikanima” bh fudbala.Kad je krenula liga u dva “frtalja”drzave onda se ispalo i krenuo je put nizbrdo.To je istina.

sser
Gost
sser

bajro ce klub dovesti u propast.