Usluge maderoterapije i svih kozmetičkih usluga od danas u kozmetičkom studiju Dino

0 3.775

Svi korisnicima vrhunskih manikir i pedikir usluga, raznih vrsta masaža, tretmana lica, obrva, trepavica, od danas je na raspolaganju u novootvorenom kozmetičkom studiju “Dino”, u ulici 25. Novembra – Zgrada “Stadion”.

Vlasnica kozmetičkog studija, Sanela Gegić, iskustvo i znanje na polju kozmetologije sticala je posljednjih godina.

Osoblje našeg studija čine edukovane osobe na polju kozmetologije, koje redovno posjećuju razne seminare i usavršavanja. Također, naš tim je vlasnik velikog broja certifikata, tako da korisnici usluga u našem studiju mogu očekivati vrhunsku i profesionalnu uslugu. Ukoliko svoj posao obavljate kvalitetno i profesionalno, ne treba biti straha od toga da vaš rad neće biti prepoznat. Izjavila je za naš portal Sanela Gegić, vlasnica salona.

Iz kozmetičkog studija Dino posebno ističu usluge popularne maderoterapije, tj. masaže oklagijama kojom se brzo i efikasno uklanja celulit.

Riječ je o obliku masaže koji je razvijenn u Kolumbiji, a kod kojeg se za izvođenje pokreta koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala – tačnije od drveta. Iako se uglavnom žene odluče za ovu masažu da bi se riješile celulita, ona je korisna i kod bolova u leđima i generalno za detoks organizma. Naš tim je educiran u pružanju ove vrste masaže. Dodala je Sanela Gegić.

Kozmetički studio Dino radi, od 10 do 17 sati, a dodatne informacije i rezervacije termina možete dobiti putem broja telefona: 061 998 502 i 062 868 346 ili na Facebook stranici

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar