PET DOC 4U: U Lukavcu otvorena savremena veterinarska stanica i ambulanta

1 9.833

Prije nekoliko dana u Lukavcu je otvorena savremena privatna veterinarska stanica “PET DOC 4U”.

Riječ je o veterinarskoj stanici opremljenoj savremenom opremom u kojoj se može uraditi hematološka i biohemijska analiza krvi, ultrazvuk color doppler, EKG i Rentgen.

– Namjera nam je bila da naša općina dobije savremenu veterinarsku stanicu po uzoru na mnogo veće gradove. Radimo sve vrste analiza i operativnih zahvata mekog i koštanog tkiva. Također, radimo dijagnostičko ispitivanje, liječenje i cijepljenje kućnih ljubimaca, krupne i sitne stoke, kao i vještačko osjemenjavanje goveda. Izjavio je za naš portal dr Emir Bačić, vlasnik veterinarske stanice PET DOC 4U.

Stanica pored moderne opreme posjeduje i izuzetno stručan kadar:

– U našoj veterinarskoj stanici uposlene su tri osobe. Od toga magistra hirurgije (Emir Bačić) i magistra interne medicine (Almir Alić), kao i veterinarskog tehničara (Meris Kasumović).

Pored moderne ambulante i hirurške sale, stanica posjeduje savremeni stacionar za kućne ljubimce a pored liječenja, bave se i estetskim uslugama poput skidanja zubnog kamenca kod pasa i mačaka.

Veterinarska stanica PET DOC 4U nalaze se u ulici Lukavačkih brigada bb (u tenis hali).

Tel: 035 556 999
Mobitel: 061 178 776 i 061 333 339
Email: petdoc4u@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/petdoc4u/
Instagram: petdoc4u

Leave a Reply

1 komentar za članak "PET DOC 4U: U Lukavcu otvorena savremena veterinarska stanica i ambulanta"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Delići Kukini sinovi
Gost
Delići Kukini sinovi

Jel ovo onaj doktor Bačić morao otvoriti privatnu ordinaciju, jer ga je Delić Edin otjerao svojim mobingom iz veterinarske stanice Lukavac, kako bi Suljo Brkić Preletač mogao da instalira svoj kadar za direktora te iste opštinske ustanove, iako je Bačić bio direktor i jedini koji zna posao profesionalno da radi? Jel to ta priča Edina Delića o otvaranju radnih mjesta na opštini Lukavac i privlačenju investicija? Pa lijepo baš mi je drago dr Bačiću, čestitam što ste uspjeli, nadam se da će Vam i načelnik doć vrlo brzo!