Lukavac: Otvorena nova poslovnica Mikrokreditne fondacije Sunrise

0 4.548

Mikrokreditna fondacija Sunrise danas je u Lukavcu otvorila novu poslovnicu, u ulici Redžepa efendije MuminHodžića bb, kod Doma kulture.

Nova poslovnica je na usluzi svim klijentima sa ovog područja, za koje smo kreirali posebne, akcijske kreditne proizvode sa smanjenom kamatnom stopom i olaksanim pristupom sredstvima. Nadamo se da ce stanovnistvo Opštine Lukavac prepoznati naš kvalitet i uslužnost, te se priključiti mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima naše Fondacije. Posjetite nas, očekujemo Vaš dolazak. Izjavili su za naš portal iz Fondacije Sunrise.

Radno vrijeme poslovnice bit će od ponedeljka do petka od 8h do 16:30 sati, te subotom od 9 sati do 13 sati. Kontakt telefon poslovnice je (035) 951-180 i (035) 951—181.

Mikrokreditna fondacija Sunrise u Bosni i Hercegovini

Mikrokreditna fondacija Sunrise je u BIH, pod ovim imenom prisutna već 21 godinu. Konstantna orijentacija na potrebe klijenata i njihovo zadovoljstvo, perspektivan i mlad kadar, tendecije stalnog rasta i razvoja, te kontinuitet inovacija proizvoda i usluga rezultovao je velikim brojem zadovoljnih klijenata koji iz dana u dan raste.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar