Leatex

Lanac kozmetičkih salona “Alina” nastavlja širenje: Svečano otvoren salon u Tuzli (FOTO)

0 4.068

Nakon jučerašnjeg svečanog otvorenja kozmetičkog studia “Alina 3” u Živinicama, danas je upriličeno i svečano otvorenje u Tuzli. Kozmetički studio “Alina 2”, također u vlasništvu Mirele Moranjkić nalazi se u TC Tuzlanka, na drugom spratu.

U tuzlanskoj poslovnici svim klijentima, stručno edukovano osoblje nudi depilaciju, tretmane lica, te usluge profesionalnog šminkanja uz nadogradnju svilenih trepavica ili trepavica ruskog volumena. Osim medicinske manikure, u ponudi je i tretman njege i regenaracije kože stopala.

Ljubazno osoblje i ugodna radna atmosfera idealni su za opuštajuću masažu, a nekoliko takvih je u ponudi novim klijentima, kao što su relax masaža, anticelulitna, antiage tretman, masaža vrućim kamenjem , kao i speed bronzer u trajanju od 20 do 25 minuta.

“Prije svega bih da se zahvalim restoranu Mama Mia, na odlično organizovanom otvorenju moja dva studia, kako u Živinicama, tako i ovdje u Tuzli. Ovo je jedan novi izazov za mene, a svako proširenje posla je svakako obaveza više, međutim kada vidite zadovoljne klijente kako se vraćaju puni povjerenja u naš rad, to daje snagu i motiv za dalji rad. Iz tog razloga ovim mladim djevojkama želim pokazati da za uspjeh nije nikada kasno, ukoliko jasno postavite svoje ciljeve. Prezadovoljna sam.” poručila je Mirela Moranjkić, vlasnica i direktorica lanca kozmetičkih salona Alina (Lukavac, Tuzla, Živinice).

Sve potrebne informacije, ali i zakazivanje termina, možete obaviti pozivima na brojeve telefona

  • Lukavac 062 278 547
  • Živinice 060 32 26 416
  • Tuzla 060 32 48 981

Kozmetički salon “Alina 2” otvoren je svakim radnom danom od 09:00 do 19:00 sati.

 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar