iDoor Tuzla: Poručite vrata vrhunskog kvaliteta po Vašoj želji i oplemenite ambijent Vašeg doma

0 5.223

Ukoliko su vam potrebna protuprovalna, protupožarna, sobna ili hotelska vrata, neka vaša adresa bude iDoor Tuzla, kompanija koja nudi širok asortiman proizvoda različitih cjenovnih rangova.

Osnovna djelatnost firme iDoor upravo je prodaja raznih vrsta vrata, uključujući protuprovalna, protupožarna, sobna i hotelska vrata. Koncept na kojem je zasnovana firma ogleda se u tome da svaki kupac ima mogućnost kreiranja vrata prilagođenih vlastitim potrebama i mogućnostima. U tu svrhu, firma iDoor povezala se isključivo sa domaćim i regionalnim proizvođačima, koji prije svega nude kvalitetan proizvod. Svi proizvodi, posebno protuprovalna i protupožarna vrata, imaju obezbijeđene ateste.

Pored spomenutih proizvoda, u cijenu su uračunati:

  • Dostava,
  • Demontaža starih vrata,
  • Ugradnja,
  • Obrada zida,
  • Garancija 5 godina.

Bitno je napomenuti da naša briga o vratima ne prestaje čak ni sa istekom garancije, jer želimo uvijek biti tu za naše kupce, poručuju iz firme iDoor koja se nalazi u tuzlanskom naselju Slatina.

Osim vrata, iDoor u ponudi ima i neke od savremenih pratećih komponenti, kao što su pametne špijunke, brave, kvake (drške) i slično. Ovih dana dogovorena je isporuka protuprovalnih, protivpožarnih, te sobnih vrata za stambeni kompleks “Novi Zlokovac” koji gradi Deling INVEST u Tuzli. Sve reference kompanije možete pratiti Ovdje.

Za više informacija posjetite zvaničnu web stranicu putem koje možete pogledati iDoor ponudu proizvoda, ali i poslati upit na koji će vam biti odgovoreno u najkraćem vremenskom roku.

Ne oklijevajte, posjetite iDoor Tuzla i kupite svoju sigurnost za prihvatljivu cijenu. 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar