Leatex

Delta Group: Oglas za prijem radnika

1 2.824

DELTA Group Lukavac jedna je od najuspješnijih regionalnih kompanija. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da budemo uspješni u izgradnji stambenih i poslovnih objekata, trgovinskom poslovanju i uslugama.

Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Na osnovu ukazane potrebe, zbog povećanja obima poslova u oblasti građevinarstva, Delta Group Lukavac raspisuje:

O G L A S
za prijem radnika:

  1. Zidar
  2. Tesar
  3. Armirač
  4. Pomoćni radnik

Opis posla i odgovornosti

1. Radni zadaci zidara sastoje se u pripremi maltera, zidanju zidova raznim materijalima, malterisanje zidova i plafona,izradi estriha i glazura. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika tesara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor naredi.

2. Radni zadaci tesara sastoje se u izradi,montaži i demontaži oplata za armirano-betonsku konstrukciju objekta.Tesar ,takođe, obavlja i poslove izrade drvenih krovnih konstrukcija ili drugih glavnih i pomoćnih konstrukcija od drveta,kao što su stepeništa,drvene terase i slično. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili armirača,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor naredi.

3. Radni zadaci armirača sastoje se u ispravljanju,sječenju,savijanju i montaži armature u armirano-betonske elemente konstrukcije.
Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu a internom preraspodjelom radne snage može biti raspoređen na druge radne zadatke u vidu pomoćnika,kao što su poslovi pomoćnika zidara ili tesara,ili neke druge poslove koje mu je povjerio poslovođa ili inženjer na gradilištu.Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor naredi.

4. Radni zadaci pomoćnog radnika sastoje se u prenosu materijala,izradi maltera,čišenju gradilišta od otpadaka materijala,radnih alata ili drugih predmeta koji sprečavaju ili ometaju rad na gradilištu. Radne zadatke zadužuje od poslovođe ili inženjera na gradilištu .Radi i sve druge poslove po potrebi firme i one koje direktor naredi.

Mjesto rada: Lukavac

Oglas ostaje otvoren 30 dana.

Prijave sa kratkom biografijom možete slati na e-mail: deltalukavac.konkurs@gmail.com
ili dostaviti lično na našu adresu ul.Branilaca Bosne b.b.(zgrada Seljanka 1),75.300 Lukavac.

Za detaljnije informacije možete se javiti i na telefon, broj: 035/550-300

Svim kandidatima se unapred zahvaljujemo na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji i ukazanom poverenju. Samo kandidati koji budu izabrani u uži krug biće kontaktirani od strane predstavnika kompanije.

Lukavac,07.06.2018.god.

Leave a Reply

1 komentar za članak "Delta Group: Oglas za prijem radnika"

avatar
najnoviji najstariji popularni
Miki
Gost
Miki

I “One koje direktor naredi”…….kao kupljenje sijena poslije posla(djaba naravno ili noga sposla).Kad profiteri i seljacine dodju do para pa otvore firme(citaj konc logore).